Veterinär med intresse av föl- och akutsjukvård på häst

Information om tjänsten

Börja jobba hos oss! Är du veterinär med intresse av föl- och akutsjukvård på häst?

Då kan vi erbjuda ett tillfälle att utvecklas genom arbete på vår vård- och fölavdelning under sommaren.

Vad erbjuder vi?
Hos oss i Helsingborg erbjuder vi ett omväxlande arbete med intressanta patientfall och en mycket god sammanhållning mellan kollegor. Hos oss har du möjlighet att exponeras för ett stort antal föl med ett brett spektrum av
sjukdomar, då vi är den största remissinstansen i Norden.

Om rollen
Vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga vård och omtanke till både djur och djurägare. Vi har väldigt nöjda djurägare och hoppas att du vill fortsätta att bidra med det. Dina arbetsdagar kommer bestå av ett varierat arbete där du under den första delen av arbetsperioden kommer att assistera ansvarig diplomate i medicin med vård av inneliggande sto och föl.

Det gäller allt från provtagning, medicinering samt assistering vid diagnostiska procedurer och behandling av föl
och ston. Du kommer också få en introduktion till andra delar av verksamheten, med fokus främst på inneliggande medicinska och kirurgiska fall samt akutfall. Detta för att du under den andra delen av arbetsperioden ska känna dig trygg i att täcka delar av nattjouren, alltid med en kirurgisk bakjour som stöttning. För oss är det viktigt att alla medarbetare känner sig trygga i sin yrkesroll, vi delar gärna med oss av vår kunskap, så att du får  möjlighet till utveckling. Vi vet ävenhur viktigt det är med en välplanerad introduktion och hos oss kommer du få just detta.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är legitimerad veterinär med ett stort intresse för föl och akutsjukvård. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete med föl, både sjuka och friska. Vi lägger stor vikt vid att du är ansvarsfull och noggrann.
Tjänsten avser en visstidsanställning på 100 %. Tillträde sker enligt överenskommelse. Varaktighet 1 april – 30 september med möjlighet till förlängning. Urval kommer ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
Vi önskar därför att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen att maila in din ansökan till vår sjukhuschef Lotta Persson.

Vi ser fram emot att få in just din ansökan!

Arbetsgivare

Evidensia Specialisthästsjukhuset Helsingborg

Hemsida: evidensia.se

För mer information kontakta

Namn: Lotta Persson
Epost: lotta.persson@evidensia.se
  Share: