Veterinär med intresse för häst och smådjur till Distriktsveterinärerna Vårgårda i Västra Götalands län

Information om tjänsten

Om arbetsplatsen
Distriktsveterinärerna som är en del av Jordbruksverket finns över hela landet och har som uppdrag att bidra till ett gott djurskydd samt säkra tillgången till veterinär service. Förutom att vi levererar samhällstjänster inom smittskydd- och djurskydd erbjuder vi kvalificerad allmänpraktik för lantbrukets djur, häst och smådjur. Det är ett utmanande uppdrag som innebär att många av våra 500 kompetenta och engagerade medarbetare är tillgängliga året runt, dygnet runt för att kunna erbjuda vård.

Inom Distriktsveterinärerna kan vi erbjuda dig en mängd utvecklingsmöjligheter, delaktighet och framförallt många trevliga kollegor. Vill du vara med och skapa samhällsnytta? Då kan du ta chansen att jobba inom en unik och varierande verksamhet där du får vara med och göra skillnad.

Mottagningen i Vårgårda
Vårgårda veterinärmottagning är vackert belägen på anrika Vårgårda herrgård bredvid E20 på pendelavstånd från Göteborg. Hos oss arbetar fem veterinärer och en leg. Djursjukskötare. Till praktikområdet hör även gränskontrollstationen på Landvetter flygplats. Vi tar emot såväl smådjur som häst på vår mottagning. Verksamheten bedrivs med modern utrustning i nyrenoverade lokaler. Vi arbetar i ett mindre team med kundnytta och kundnöjdhet som ledord. I Vårgårda finns en vacker natur, grymma svampställen, magiska sjöar och närhet till Alingsås, Borås och Göteborg. I Vårgårda med omnejd finns flera Golfbanor, brukshundsklubbar, ridskolor och inackorderingsstall. Vi har även skidåkning, längd och utför i Ulricehamn.

Du når Vårgårda med bil från Göteborg på ca 45min, och från Borås ca 30 min även goda tågförbindelser finns.

Läs gärna mer om oss på www.distriktsveterinarerna.se/dv/jobba-hos-oss

Arbetsuppgifter
Har du ett speciellt intresse för häst eller smådjur? Vi fixar det! Stor möjlighet till individuell anpassning utefter intresse och tidigare erfarenhet finns vid vår mottagning i Vårgårda. Vi har en stabil smådjursverksamhet med modern utrustning och nyrenoverade lokaler På vår smådjurmottagning finns röntgen, ultraljud, tandunit med dentalrönten och en ny operations-sal.

På vår hästmottagning och i fält erbjuder vi avancerade (flera steg 2 hästodontologer) tandbehandlingar, hältutredningar, röntgen, endoskopering m m. Fältpraktiken innefattar till stor del häst men med en mindre del lantbruksdjur. I tjänsten ingår beredskapstjänstgöring. Vi anser att auskultation är en viktig del av utvecklingen och detta är något som ingår i varje anställds individuella utvecklingsplan.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad veterinär och som gärna har erfarenhet att arbeta på allmänpraktik och med alla djurslag. Eftersom mottagningen har mycket kunder inom häst och smådjur är det även en fördel har lite extra engagemang för detta.

Du tycker om att arbeta som en aktiv lagspelare i teamet där du bidrar med ditt engagemang och kompetens. Som person är du nyfiken och grundlig i ditt arbete, du gillar utmaningar och är inte rädd för att ta egna initiativ. Då vi är en händelsestyrd verksamhet behöver du vara flexibel och självgående. Du är duktig på att prioritera och organisera dina arbetsinsatser utifrån verksamhetens och kundens bästa. Du värdesätter god kommunikation och bidrar till en öppen och kommunikativ arbetsplats.

Vi erbjuder dig en spännande vardag och en härlig arbetsplats där vi tillsammans jobbar mot våra gemensamma mål.

Anställningens omfattning
Annan sysselsättningsgrad än heltid och anställningsform kan diskuteras med rekryterande

Ansökan
Referensnummer: 7.1.6 – 11758/2018

Lön
Löneform: Månadslön.
Fast lön + rörlig lön

Anställning
Arbetstid: Schema.

Kontaktpersoner
David Köster, Klinikchef, 010-122 9347, david.koster@dv.sjv.se
Jonatan Svensson, HR-partner, 010-122 81 07

Ansök här!

Varmt välkommen med din ansökan!

Övrigt
Vi eftersträvad mångfald bland våra medarbetare.
Vårt arbetsspråk är svenska och våra tjänster kräver att du behärskar svenska i både tal och skrift.
Inför rekryteringsarbetet har Distriktsveterinärerna tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi vill därför inte bli kontaktade av annonsförsäljare eller rekryteringsföretag.
Hos Distriktsveterinärerna använder vi e-rekrytering genom Offentliga Jobb för att effektivisera och kvalitetssäkra arbetet med ansökningshandlingarna. När du en gång fyllt i dina uppgifter kan du enkelt söka andra jobb som du är intresserad av, utan att fylla i uppgifterna igen. Fyll i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

Arbetsgivare

Distriktsveterinärerna

Hemsida: www.distriktsveterinarerna.se

För mer information kontakta

Namn: David Köster, klinikchef
Epost: david.koster@dv.sjv.se
Telefon: 010-122 9347

Facklig kontakt

Name: Anders Sandberg, AVF-Dv
Telefon: 010-122 90 06
  Share: