Veterinär med intresse för onkologi i Skåne län

Information om tjänsten

Evidensia Specialistdjursjukhuset Helsingborg är ett jouröppet remissdjursjukhus med hög kompetens inom kirurgi, internmedicin, onkologi, bilddiagnostik och akutvård. Vi har de senaste åren utvecklat flera högt specialiserade team inom olika sjukdomsområden. Ett område som vi satsar mycket på och där efterfrågan ökat starkt de senaste åren är onkologi. För att möta efterfrågan från våra djurägare expanderar vi vår verksamhet och söker nu en veterinär med särskilt intresse för onkologi. Du som vill bli en del av vårt engagerade team är välkommen med din ansökan!

Vem söker vi?
Vi söker dig som är legitimerad veterinär med onkologi som intresseområde. Förkunskaper inom onkologi är meriterande, men personlig lämplighet och intresse för området är allra viktigast. Vi värdesätter sökande med hög ambitionsnivå, som har god prioriteringsförmåga, är initiativtagande och som vill arbeta i en miljö med kunniga kollegor där samarbete är nyckeln till framgång. Arbetet kräver också att du som person har förmågan att klara ett högt arbetstempo utan att kompromissa på noggrannhet, vårdkvalité eller service. Vi tror att du är lika engagerad som vi är för att ge bästa möjliga vård och service till våra patienter och deras ägare.

Vad erbjuder vi?
Hos oss får du möjlighet att utveckla din kompetens och bidra till djursjukhusets verksamhet. Till din hjälp har du kompetenta kollegor med stort engagemang som gärna delar med sig av sina erfarenheter. Vårt onkologiteam, bestående av två veterinärer och en djursjukskötare, har specialiserad kompetens och specifikt intresse för onkologi. Vi lägger mycket stor vikt vid utveckling och hög kompetens hos medarbetarna för att ständigt vara uppdaterade inom olika diagnosmetoder och behandlingar.

Tillträde och omfattning
Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid. Tjänstgöringsgraden är förhandlingsbar.

Ansök via
www.jobb.evidensia.se/jobs/73408-veterinar-med-intresse-for-onkologi

Arbetsgivare

Evidensia

Hemsida: evidensia.se

För mer information kontakta

Namn: Vanessa Busk
Epost: vanessa.busk@evidensia.se
Telefon: 0739 16 80 16
  Share: