Veterinär till klinik i Stockholms län

Information om tjänsten

Veterinär 80-100% sökes till Anicura Animalen Djursjukhus
Anicura Animalen Djursjukhus i Södertälje, med filial i Trosa, erbjuder kvalificerad sjuk- och friskvård för smådjur. Vi arbetar i moderna funktionella lokaler med hög teknisk standard på utrustningen. Åtta veterinärer arbetar tillsammans med legitimerade djursjukskötare (14 st!), djurvårdare steg 3, leg sjukgymnaster, BMA och receptionister. Idag är vi totalt 32 st.

Om jobbet:
Vi erbjuder dig en plats på en härlig klinik, i ett skickligt och engagerat team med hög kompetens. Arbetsuppgifterna varierar under veckan. Vi varvar poliklinik, vård och operation. Vi har även en väl fungerande tandavdelning.
Vanligtvis jobbar man en kväll i veckan och 2-3 lördagar per termin, men vi jobbar inte på natten och vi är lediga helgdagar.
Välkommen att besöka oss här. Vi visar gärna hur det ser ut och hur vi jobbar här!

Din profil:
Vi söker dig som vill jobba på ett mindre djursjukhus med stora resurser. För att trivas i rollen är du en glad, positiv och engagerad person som tycker om att arbeta med djur, men också med människorna i vårt arbetsteam och våra kunder. Du har servicekänsla, är effektiv och noggrann. Vi ser gärna att du vill vara med och utveckla verksamheten. Steg 1-specialisering är meriterande, men inget krav. Du kommer i huvudsak att arbeta på vår huvudklinik i Södertälje, men ibland även på vår filial i Trosa.

Ansökan och kontakt:
Skicka din ansökan med CV och personligt brev till vår chefsveterinär Anette Gallo på mailadress: anette.gallo@anicura.se

Frågor om tjänsten besvaras gärna via e-post. Tillträde sker enligt överenskommelse. Intervjuer och urval sker löpande.

Arbetsgivare

Anicura Animalen

Hemsida: animalen.se

För mer information kontakta

Namn: Anette Gallo
Epost: anette.gallo@anicura.se
Kollektivavtal för tjänst: SVF/SLA

Facklig kontakt

Name: Sanna Lindfors
Epost: sanna.lindfors@anicura.se
  Share: