Veterinär till AniCura Hässelby Veterinärpraktik i Stockholms län

Information om tjänsten

AniCura Hässelby Veterinärpraktik står i startgroparna för flytt till nya fina lokaler. Vi söker dig veterinär som vill följa med oss på den resan och få möjlighet att sätta egen prägel på din framtida arbetsplats.

Vi ser helst att du är leg. veterinär med några års erfarenhet av arbete med smådjur. Tand-, kirurgi- eller ultraljudskomptens är meriterande och likaså om du har specialistutbildning inom hundens och katten sjukdomar steg 1.

Du är trygg i din kompetens och erfarenhet samt bekväm med att fatta egna beslut. Din vana att möta djurägare i olika situationer och skapa goda kundrelationer är viktig. Vi uppskattar egenskaper som att du kan prioritera och organisera ditt arbete samt är driftig och självgående.

Vi sätter stort värde på din förmåga att erbjuda patienterna och djurägare bästa möjliga service och vård.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete i en kreativ miljö med fokus på veterinärmedicinsk kvalitet. Vi satsar på din personliga kompetensutveckling med kurser och kompetensutbyte samt regelbundna, organiserade ronder i arbetet.

Kliniken har 14 anställda, varav fem veterinärer. Varje år tar vi emot ca 8 000 patienter där kvalitet i vården och positiv kundupplevelse är ledstjärnor för verksamheten.

Arbetsgivare

AniCura Hässelby Veterinärpraktik

Hemsida: www.anicura.se

För mer information kontakta

Namn: Pia Bexell
Epost: pia.bexell@anicura.se
Telefon: +46 702 44 26 86
  Share: