Veterinär till AniCura Hund- och kattkliniken i Bista

Information om tjänsten

Vi söker en veterinär till AniCura Hund- och Kattkliniken i Bista!

AniCura Hund- och Kattkliniken i Bista ligger utanför Örebro och har funnits i hela 25 år! Verksamheten är en modern dagöppen smådjursklinik med tre behandlingsrum, operationssal med full tandutrustning inklusive tandröntgen eget lab samt bilddiagnostik med bra standard (röntgen och ultraljud). Självklart finns där även en välfylld butik.

Hund- och kattkliniken i Bista lägger stor vikt vid det personliga och familjära i mötet med både djur och djurägare.

BESKRIVNING AV TJÄNST
Du kommer få driva utvecklingen i vår operationsavdelning tillsammans med en legitimerad djursjukskötare, och har du dessutom ett specialintresse för ultraljud, exotiska djur eller något annat område som vi idag inte kan erbjuda blir vi extra glada.

Vi är ett team som i samförstånd sätter schemat utifrån vår verksamhetens behov, där ekonomi och work/lifebalance går hand i hand.

Du kan arbeta hel- eller deltid, beroende på vad din livssituation kräver.

KVALIFIKATIONER OCH VÄRDERINGAR
Vi söker dig som är självständig och trygg i både din yrkesroll och i operationssalen oavsett om det är tand eller mjukdelskirurgi som du gillar mest.

Hos oss arbetar vi tillsammans och vi hjälper varandra i det dagliga oavsett roll eller arbetsuppgift. Du behöver känna att AniCuras värderingar Tillsammans, Eget ansvar, Trygghet och Omtanke, Kompetens och Utveckling samt Rakt och Ärligt är ett självklart förhållningssätt i ditt dagliga värv.

Du gillar, liksom vi, att driva utveckling med både kunden och vår arbetsglädje i fokus och du förstår vad det innebär att vara del i ett litet team.

VÅRT ERBJUDANDE
AniCuras ambition är att vara den mest attraktiva arbetsgivaren inom djursjukvården. Vi investerar betydande resurser och tid i kompetensutveckling av vår personal. Vi vet att nöjda medarbetare är en förutsättning för att nå målen om att erbjuda högsta vårdkvalitet och bästa kundservice.

Är det dig vi letar efter? Sök till oss här och bli en del av vårt härliga gäng i Bista!

KONTAKT
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta:

Tf Klinikansvarig Anna Olzén: anna.olzen@anicura.se eller

HR Partner Sara Norgren: sara.norgren@anicura.se

Tjänstens omfattning enligt överenskommelse och vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträde sker enligt överenskommelse. Intervjuer och urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Arbetsgivare

AniCura Hund- och Kattkliniken i Bista

Hemsida: www.anicura.se

  Share: