Veterinär till AniCura Norsholms Djursjukhus i Östergötlands län

Information om tjänsten

AniCura Norsholms Djursjukhus med filial i Kneippen (Norrköping) är en del av AniCura Östergötland, där även Jägarvallens Djursjukhus, Djurdoktorn i Linköping och Djurkliniken Finspång ingår. Vi samverkar för att erbjuda våra patienter den bästa vården och öka vår kompetens.

Vi erbjuder arbete på ett välfungerande, lagom stort och personligt djursjukhus med flera specialistinriktningar och med kompetens utöver det vanliga. Samtliga veterinärer är specialister eller går utbildningsprogrammet eftersom vi är en godkänd utbildningsplats för steg 1 och 2. Det finns stora möjligheter för kompetensutveckling och du får självklart ta del i att utveckla vår verksamhet inför framtiden. Senaste året har vi utökat genom att öppna en vårdavdelning som bemannas måndag – fredag, dygnet runt. Vi är ca 25 personer, veterinärer, djurvårdare och leg djursjukskötare som arbetar tillsammans.

Om tjänsten
Arbetet är mestadels förlagt på dagtid men en kväll i veckan är schemalagd samt viss beredskap på natten. Tjänsten är ett vikariat (föräldraledighet) men kommer att övergå till en tillsvidareanställning. Tjänstgöringsgraden är 75-100 %. Välkommen med din ansökan senast den 31/1-2018, men gärna tidigare då rekryteringen sker fortlöpande.

Vi söker en veterinär med stort intresse för smådjurssjukvård och vill bli specialist. Du får gärna ha jobbat några år men även du som är nyutexaminerad är varmt välkommen att söka. Du som söker ska vara bra på att samarbeta, kommunicera och uppskatta att arbeta i team. Andra viktiga egenskaper är trygghet, flexibilitet, tycka om att ta ansvar och gilla utveckling, både för egen del och för verksamheten.

AniCura är en familj av framstående djursjukhus och kliniker specialiserade på sällskapsdjur. Företaget föddes ur idén att med gemensamma resurser skapa en bättre djursjukvård och grundades 2011 som den första sammanslagningen av djursjukhus i Norden. Idag är AniCura en förebild inom avancerad djursjukvård och en uppskattad partner till djurägare och remitterande veterinärer i Europa. 

Ansökan och kontakt
Anna Hjälmdahl Trygg, Verksamhetschef, anna.hjalmdahl.trygg@anicura.se, 072-550 0221
Rebecka Frey, Chefsveterinär, rebecka.frey@anicura.se, 073-366 6782

Arbetsgivare

AniCura Djursjukhuset

Hemsida: www.anicura.se

För mer information kontakta

Namn: Anna Hjälmdahl Trygg
Epost: anna.hjalmdahl.trygg@anicura.se
Telefon: 072-550 0221
  Share: