Veterinär till AniCura Online

Information om tjänsten

Under hösten 2019 lanserades AniCuras app. Här erbjuder vi konsultationer med veterinär direkt i mobilen via chatt, röst- och videosamtal. Vi har sedan start hjälpt ett stort antal djur och djurägare med både stort och smått!

Vem är du?
Vi söker Dig som är legitimerad smådjursveterinär med ett par års klinisk erfarenhet. Du är skicklig i ditt bemötande, har god kommunikativ förmåga och drivs av att skapa det bästa vårdmötet, oavsett om det är fysiskt eller digitalt. Du brinner för att hjälpa djurägare i vården av sina djur och du vill vara med och utveckla hur teknik och digitalisering kan förbättra för såväl djur, djurägare och veterinär.

Vi erbjuder:

  • En möjlighet att skapa framtidens digitala djursjukvård
  • En möjlighet att guida djurägare i vården av sitt djur
  • En flexibel arbetssituation där du kan påverka både arbetstid och arbetsplats
  • Kollegor över hela Europa som samarbetar och utbyter erfarenheter för högkvalitativ djursjukvård
  • Ett gediget introduktionsprogram med löpande återkoppling och utbildning i hur man möter kunder digitalt, hur man använder AniCuras plattform och våra medicinska riktlinjer

Vill du bli vår nya kollega? Vi söker veterinärer på både hel- och deltid. Vi har öppet från tidig morgon till sen kväll alla dagar i veckan vilket innebär arbete på kvällar och helger.

Vår ambition är att vara den mest attraktiva arbetsgivaren inom djursjukvården. Vi investerar betydande resurser och tid i kompetensutveckling, eftersom vi vet att nöjda medarbetare är en förutsättning för att nå våra mål om att erbjuda högsta möjliga vårdkvalitet och ha den bästa kundservicen. Kompetensutveckling är en naturlig del av arbetet på AniCura.

AniCura Continuing Education (ACE) är ett internationellt utbildningskoncept med många olika veterinärmedicinska kurser runtom i Europa. Kurserna omfattar alla veterinärmedicinska fält och yrkesområden, och leds av välmeriterade externa föreläsare och ackrediterad utbildningspersonal.

Vill du bli en del av att skapa framtidens veterinärvård?

Intresserad? Skicka in din ansökan redan idag!
Intervjuer och rekrytering sker fortlöpande. För frågor om rollen vänligen kontakta klinikchef Sofia Müller på 0709-924895 eller sofia.muller@anicura.se.

Välkommen med din ansökan!

Arbetsgivare

AniCura Online

Hemsida: www.anicura.se

För mer information kontakta

Namn: Sofia Müller
Epost: sofia.muller@anicura.se
Telefon: 070-9924895
  Share: