Veterinär till avdelningen för intensiv- och akutsjukvård

Information om tjänsten

Evidensia Specialistdjursjukhuset Helsingborg är ett jouröppet remissdjursjukhus med hög kompetens inom bland annat intensiv- och akutsjukvård, kirurgi, ortopedi, bilddiagnostik, neurologi, onkologi och internmedicin. Vårt kompetenta och engagerade intensivvårdsteam söker nu förstärkning i form av ytterligare en kollega som brinner för att ge våra patienter högkvalitativ intensiv- och akutvård.

Vad erbjuder vi?
Vi har ett otroligt kompetent och engagerat intensivvårdsteam med veterinärer, djursjukskötare och djurvårdare där du kommer bli en viktig pusselbit. Vårt mål är att erbjuda kunden och patienten intensivvård av högsta kvalitet dygnet runt. Vi är just nu i en otroligt spännande fas där en nybyggnation av vår intensivvårdsavdelning planeras. Därmed öppnas det upp fantastiska möjligheter att ytterligare skräddarsy vården för denna krävande patientgrupp. Vi hoppas att du önskar vara med på denna spännande resa och ser möjligheterna att utforma framtidens djursjukvård!

Vem söker vi?
Vi söker dig som är legitimerad veterinär med erfarenhet av arbete på djursjukhus eller större klinik och gärna innehar specialistkompetens i hundens och kattens sjukdomar. Har du ytterligare vidareutbildning eller erfarenhet inom intensiv- eller akutsjukvård är det meriterande. Det som dock är allra viktigast är ditt starka intresse och passion för akut- och intensivvård och en ständig vilja att utvecklas i din egen profession tillsammans med IVA-teamet.

Vi värdesätter att du som sökande har en hög ambitionsnivå, är nyfiken och genuint intresserad av de möjligheter som denna tjänst innebär. Vi tror också att du delar vår värdering om att samarbete och kunskapsdelning är nyckeln till framgång. Vi önskar att du identifierar dig med våra kärnvärden; engagemang, glädje, respekt, kompetens och innovation.

Placeringsort: Helsingborg

Tillträde och omfattning
Tillsvidareanställning. Provanställning kan komma att tillämpas.
Tillträde sker enligt överenskommelse.

Ansökan
Ansökan görs via länken här. Urval och intervjuer sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan! Evidensia Djursjukvård erbjuder trygg och personlig vård för hundar, katter, exotiska djur och hästar. På lokala djurkliniker och specialiserade djursjukhus i hela Sverige får viktiga familjemedlemmar hjälp med förebyggande friskvård, primärvård, akutvård, avancerad kirurgi och rehabilitering. Varje möte med djur och ägare ska göra skillnad och tillsammans tar våra engagerade medarbetare emot över 500 000 patientbesök per år. Tillsammans arbetar vi för att driva den veterinärmedicinska utvecklingen framåt, för djurens bästa varje dag.

 

Arbetsgivare

Evidensia Specialistdjursjukhuset Helsingborg

Hemsida: evidensia.se

För mer information kontakta

Namn: Vanessa Busk
Epost: vanessa.busk@evidensia.se
  Share: