Veterinär till Distriktsveterinär Nordvästra Skåne, Klippan

Information om tjänsten

Om arbetsplatsen
Distriktsveterinärerna som är en del av Jordbruksverket finns över hela landet och har som uppdrag att bidra till ett gott djurskydd samt säkra tillgången till veterinär service. Förutom att vi levererar samhällstjänster inom smittskydd- och djurskydd erbjuder vi kvalificerad allmänpraktik för lantbrukets djur, häst och smådjur. Det är ett utmanande uppdrag som innebär att många av våra 500 kompetenta och engagerade medarbetare är tillgängliga året runt, dygnet runt för att kunna erbjuda vård.

Inom Distriktsveterinärerna kan vi erbjuda dig en mängd utvecklingsmöjligheter, delaktighet och framförallt många trevliga kollegor. Vill du vara med och skapa samhällsnytta? Då kan du ta chansen att jobba inom en unik och varierande verksamhet där du får vara med och göra skillnad.

Välkommen till Klippan!
Nu har du möjlighet till ett intressant och omväxlande arbete vid Söderåsen i nordvästra Skåne med närhet till såväl Helsingborg, Malmö som Danmark. Vår breda verksamhet ger dig tillgång till kunniga kollegor och ett omväxlande och intressant arbete. Mottagningen har ändamålsenliga lokaler för mottagning av smådjur, med utrustning som röntgen, dentalröntgen, ultraljud och blodanalysapparat. Utrustning för ex. hästtandvård finns.

Arbetsuppgifter
I praktikområdet Dv Nordvästra Skåne arbetar sex veterinärer, tre djurvårdare och två djursjukskötare. Hos oss arbetar veterinärerna brett vilket också ger dig möjlighet till utveckling. Vi arbetar med alla våra djur, stora som små. Möjlighet att inrikta sig på lite mer specifika djurslag uppmuntras.

Nu söker vi dig som vill arbeta som Distriktsveterinär med särskilt intresse för sällskapsdjur och häst. Vi är officiella veterinärer och arbetet kommer innebära en del spännande officiella uppdrag och ev. gränskontrollarbete. Vi har flera erfarna veterinärer som tillsammans har en mycket bred kompetens vilket ger dig både stöd och löpande kompetensutveckling. Vi är ett glatt gäng som jobbar bra tillsammans och hjälps åt i alla lägen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som liksom vi gillar att arbeta tillsammans för att kunden ska få en positiv upplevelse av besöket. Du är ambitiös, har en positiv inställning och vill utvecklas tillsammans med dina kollegor. Du bör ha lätt för att samarbeta och vara flexibel då vårt arbete ofta är händelsestyrt.

Du innehar svensk veterinärlegitimation och B-körkort.

Lön
Löneform: Månadslön. Fast lön + rörlig lön.

Anställning
Arbetstid: Schema.

Ansökan
Referensnummer: 7.1.6-08685/18

Ansök här!

Övrigt
Vi eftersträvad mångfald bland våra medarbetare. Vårt arbetsspråk är svenska och våra tjänster kräver att du behärskar svenska i både tal och skrift.

Hos Distriktsveterinärerna använder vi e-rekrytering genom Offentliga Jobb för att effektivisera och kvalitetssäkra arbetet med ansökningshandlingarna. När du en gång fyllt i dina uppgifter kan du enkelt söka andra jobb som du är intresserad av, utan att fylla i uppgifterna igen. Fyll i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas enligt personuppgiftslagen (PUL).

Arbetsgivare

Distriktsveterinärerna

Hemsida: www.distriktsveterinarerna.se

För mer information kontakta

Namn: Peter Jacobsson, klinikchef
Telefon: 010-122 9506

Facklig kontakt

Name: Lars Kristensen, facklig representant AVF-DV
Telefon: 010-122 94 69
  Share: