Veterinär till Distriktsveterinärerna i Sundsvall, Västernorrlands län

Information om tjänsten

Om arbetsplatsen
Distriktsveterinärerna som är en del av Jordbruksverket finns över hela landet och har som uppdrag att bidra till ett gott djurskydd samt säkra tillgången till veterinär service. Förutom att vi levererar samhällstjänster inom smittskydd- och djurskydd erbjuder vi kvalificerad allmänpraktik för lantbrukets djur, häst och smådjur. Det är ett utmanande uppdrag som innebär att många av våra 500 kompetenta och engagerade medarbetare är tillgängliga året runt, dygnet runt för att kunna erbjuda vård.

Inom Distriktsveterinärerna kan vi erbjuda dig en mängd utvecklingsmöjligheter, delaktighet och framförallt många trevliga kollegor. Vill du vara med och skapa samhällsnytta? Då kan du ta chansen att jobba inom en unik och varierande verksamhet där du får vara med och göra skillnad.

Välkommen till Sundsvall!
Sundsvall är Norrlands tredje största tätort med ca 57 000 invånare och i hela kommunen är det ungefär 98 000 invånare. Bra kommunikationer med bl a direktflyg till Stockholm, Göteborg och Luleå. I Sundsvall finns flera statliga myndigheter, industrier och utbildningar. Sundsvall bjuder även på många skolor och ett rikt kulturellt utbud. För mer information besök www.sundsvall.se

Distriktsveterinärmottagningen ligger i Matfors tätort ca 15 km väster om Sundsvall. Vi har även en filialmottagning i Fränsta ytterligare 50 km västerut. Vi är idag fem veterinärer och två djursjukskötare. I samma praktikområde ingår även Örnsköldsvik och Sollefteå.

Är du nyfiken på oss? Läs gärna mer här!

Arbetsuppgifter
Vår mottagning i Sundsvall har en blandad praktik med häst, lantbrukets djur och smådjur. Vid vår filial i Fränsta behandlar vi i dagsläget främst smådjurspatienter, en ombyggnad är påbörjad för att kunna utöka till mottagning för häst.

Distriktsveterinärerna i Sundsvall är i en aktiv utvecklingsfas och vi söker därför dig som tillsammans med oss, har en önskan och vilja att driva verksamhetens utveckling framåt.

Beredskap ingår i tjänsten där du möter våra patienter inom flera djurslag.

Kvalifikationer
Nu söker vi dig som kan komplettera vårt team och är intresserad av att arbeta med alla djurslag. Som kollega tycker du om att dela med dig av din kompetens och utveckla dina egenskaper och färdigheter. Du är en engagerad och lösningsorienterad lagspelare som stöttar, coachar och arbetar för teamets bästa och mot gemensamma mål. Du är självgående och flexibel i ditt arbete. Ingen dag är den andra lik och arbetets innehåll varierar från ena dagen till den andra.

Svensk veterinär legitimation samt B-körkort är ett krav.

Vi har löpande urval och intervjuer så skicka gärna in din ansökan redan idag.

Lön
Löneform: Månadslön.
Fast + rörlig lön

Anställning
Arbetstid: Schema.

Övrigt
Vi eftersträvad mångfald bland våra medarbetare.

Vårt arbetsspråk är svenska och våra tjänster kräver att du behärskar svenska i både tal och skrift.

Inför rekryteringsarbetet har Distriktsveterinärerna tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi vill därför inte bli kontaktade av annonsförsäljare eller rekryteringsföretag.

Hos Distriktsveterinärerna använder vi e-rekrytering genom Offentliga Jobb för att effektivisera och kvalitetssäkra arbetet med ansökningshandlingarna. När du en gång fyllt i dina uppgifter kan du enkelt söka andra jobb som du är intresserad av, utan att fylla i uppgifterna igen. Fyll i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas enligt personuppgiftslagen (PUL).

Ansökan
Referensnummer: 7.1.6-09539/18

Varmt välkommen med din ansökan och en spännande framtid i Sundsvall!
Ansök här!

 

Arbetsgivare

Distriktsveterinärerna

Hemsida: www.distriktsveterinarerna.se

För mer information kontakta

Namn: Malin Plantin Sjöblom, klinikchef
Epost: malin.sjoblom@dv.sjv.se
Telefon: 010-122 81 10

Facklig kontakt

Name: Anders Sandberg, AVF-Dv
Telefon: 010-122 90 06
  Share: