Veterinär till Distriktsveterinärerna i Sollefteå, Västernorrlands län

Information om tjänsten

Om arbetsplatsen
Distriktsveterinärerna som är en del av Jordbruksverket finns över hela landet och har som uppdrag att bidra till ett gott djurskydd samt säkra tillgången till veterinär service. Förutom att vi levererar samhällstjänster inom smittskydd- och djurskydd erbjuder vi kvalificerad allmänpraktik för lantbrukets djur, häst och smådjur. Det är ett utmanande uppdrag som innebär att många av våra 500 kompetenta och engagerade medarbetare är tillgängliga året runt, dygnet runt för att kunna erbjuda vård.

Inom Distriktsveterinärerna kan vi erbjuda dig en mängd utvecklingsmöjligheter, delaktighet och framförallt många trevliga kollegor. Vill du vara med och skapa samhällsnytta? Då kan du ta chansen att jobba inom en unik och varierande verksamhet där du får vara med och göra skillnad.

Mottagningen i Sollefteå
Strax utanför Sollefteås centrum på Övergård ligger vår fina mottagning. Vår mottagning är belägen i byggnaden där tidigare Djursjukhuset hade sina lokaler. Läget är utmärkt och lätt att nå. Vi har stora, väl anpassade och fint renoverade behandlingsrum, operation, laboratorium dagstall, kontors-och personalutrymmen som fungerar mycket bra för vår smådjursmottagning och ambulanta fältverksamhet. Varje vardag tar vi emot smådjur på vår poliklinik och på operationsavdelningen utför vi enklare operationer samt tandåtgärder i vårt tandrum. Mottagningen är utrustad med digitalröntgen, ultraljud, tandunit och analysutrustning för blodprover. När det gäller fördelning av djurslagen behandlar vi ca 70% smådjur och resten fördelar sig lika mellan nöt och häst.
Är du nyfiken på oss? Läs gärna mer här!

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som är veterinär och vill ha möjlighet att jobba brett med alla våra djurslag, både nöt, häst och sällskapsdjur.

Beredskap ingår som en naturlig del av tjänsten, under beredskap har vi en hel del stordjur

Kvalifikationer
Nu söker vi dig som kan komplettera vårt team och är intresserad av att arbeta med alla djurslag. Som kollega tycker du om att dela med dig av din kompetens och utveckla dina egenskaper och färdigheter. Du är en engagerad och lösningsorienterad lagspelare som stöttar, coachar och arbetar för teamets bästa och mot gemensamma mål. Du är självgående och flexibel i ditt arbete. Ingen dag är den andra lik och arbetets innehåll varierar från ena dagen till den andra.

Svensk veterinär legitimation samt B-körkort är ett krav.

Anställningens omfattning
Enligt överenskommelse
Annan sysselsättningsgrad kan diskuteras med rekryterande chef

Lön
Löneform: Månadslön.
Fast lön + rörlig lön

Anställning
Arbetstid: Schema.

Övrigt
Vi eftersträvad mångfald bland våra medarbetare.

Vårt arbetsspråk är svenska och våra tjänster kräver att du behärskar svenska i både tal och skrift.

Inför rekryteringsarbetet har Distriktsveterinärerna tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi vill därför inte bli kontaktade av annonsförsäljare eller rekryteringsföretag.

Hos Distriktsveterinärerna använder vi e-rekrytering genom Offentliga Jobb för att effektivisera och kvalitetssäkra arbetet med ansökningshandlingarna. När du en gång fyllt i dina uppgifter kan du enkelt söka andra jobb som du är intresserad av, utan att fylla i uppgifterna igen. Fyll i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

Ansökan
Referensnummer: 7.1.6 – 11409/2018

ANSÖK HÄR!

Arbetsgivare

Distriktsveterinärerna

Hemsida: www.distriktsveterinarerna.se

För mer information kontakta

Namn: Malin Plantin Sjöblom, Klinikchef
Epost: malin.sjoblom@dv.sjv.se
Telefon: 010-122 81 10

Facklig kontakt

Name: Anders Sandberg, AVF-Dv
Telefon: 010-122 90 06
  Share: