Veterinär till Distriktsveterinärerna Örnsköldsvik i Västernorrlands län

Information om tjänsten

Om arbetsplatsen
Distriktsveterinärerna som är en del av Jordbruksverket finns över hela landet och har som uppdrag att bidra till ett gott djurskydd samt säkra tillgången till veterinär service. Förutom att vi levererar samhällstjänster inom smittskydd- och djurskydd erbjuder vi kvalificerad allmänpraktik för lantbrukets djur, häst och smådjur. Det är ett utmanande uppdrag som innebär att många av våra 500 kompetenta och engagerade medarbetare är tillgängliga året runt, dygnet runt för att kunna erbjuda vård.

Inom Distriktsveterinärerna kan vi erbjuda dig en mängd utvecklingsmöjligheter, delaktighet och framförallt många trevliga kollegor. Vill du vara med och skapa samhällsnytta? Då kan du ta chansen att jobba inom en unik och varierande verksamhet där du får vara med och göra skillnad.

Välkommen till Örnsköldsvik!
Distriktsveterinärerna i Örnsköldsvik är ett härligt gäng med trevliga medarbetare och vi välkomnar nya kollegor till vår arbetsgrupp. Vår målsättning är att fördubbla antalet veterinärer så vi kan ha dubbel beredskap dvs alltid kunna vara två veterinärer. En veterinär för besöken i fält och den andra för smådjur under beredskap.
Vi har legitimerade djursjukskötare och djurvårdare och även legitimerade BMA som är en stor styrka i våra utredningar. Kliniken är utrustad med ändamålsenliga behandlingsrum, laboratorium med utrustning för blodanalys, ultraljud, digitalröntgen, operation med förberedning och gasnarkos, steril och dagstallar, eget rum för tandbehandlingar med tandunit och tandröntgen. Mottagningen är rymlig och helt nyrenoverad och ombyggd i fräsch modern stil. Vårt arbete är uppdelat på fält med produktionsdjur och häst och på mottagning med smådjur. Vår beredskap och dygnet runt-service ger oss möjlighet till en bred baskompetens på flera djurslag.

Är du nyfiken på oss? Läs gärna mer på vår mottagningssida. http://distriktsveterinarerna.se/jobbahososs

Arbetsuppgifter
Som veterinär hos oss arbetar du med smådjur på mottagningen och stordjur i fält. Våra kunder är till den större delen förbokade patienter.
Beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten där du möter våra patienter inom flera djurslag.

Vår smådjursmottagning är mycket väl utrustad och på kliniken finns möjlighet till dagvård, alla vanliga polikliniska undersökningar och utredningar kan utföras samt kirurgiska ingrepp. Hos oss finns det goda möjligheter till utveckling, fortbildning och fördjupning inom intresseområden för den som önskar.

Kvalifikationer
Vi söker dig som trivs i en händelsestyrd verksamhet där dagen snabbt kan få ändrade förutsättningar och där man kan anpassa sig för att hantera de situationer som uppstår. Som kollega tycker du om att dela med dig av kompetens och utveckla dina egna kunskaper och färdigheter. Du är en engagerad och lösningsorienterad lagspelare som stöttar, coachar och arbetar för teamets bästa och mot gemensamma mål. Vi lägger stor vikt i att du är en person som fungerar i grupp och bidrar till härlig stämning.

Svensk veterinärlegitimation samt B-körkort är ett krav.

Vi ser fram mot din ansökan!

Anställningens omfattning
Enligt överenskommelse

Ansökan
Gör din ansökan via: http://www.offentligajobb.se/jobad/veterin%C3%A4r-till-distriktsveterin%C3%A4rerna-%C3%B6rnsk%C3%B6ldsvik-_%C3%B6rnsk%C3%B6ldsvik-v%C3%A4sternorrlands-l%C3%A4n-sverige_a6ce759d-6d24-4112-8f43-a321d896c14b

Lön
Löneform: Månadslön.
Fast lön + rörlig lön

Anställning
Arbetstid: Schema.

Övrigt
Vi eftersträvad mångfald bland våra medarbetare. Vårt arbetsspråk är svenska och våra tjänster kräver att du behärskar svenska i både tal och skrift.

Inför rekryteringsarbetet har Distriktsveterinärerna tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi vill därför inte bli kontaktade av annonsförsäljare eller rekryteringsföretag.

Hos Distriktsveterinärerna använder vi e-rekrytering genom Offentliga Jobb för att effektivisera och kvalitetssäkra arbetet med ansökningshandlingarna. När du en gång fyllt i dina uppgifter kan du enkelt söka andra jobb som du är intresserad av, utan att fylla i uppgifterna igen. Fyll i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

Arbetsgivare

Distriktsveterinärerna

Hemsida: www.distriktsveterinarerna.se

För mer information kontakta

Namn: Marlene Wiklander
Epost: marlene.wiklander@dv.sjv.se
Telefon: 010-122 83 68

Facklig kontakt

Name: Anders Sandberg
Telefon: 010-122 90 06
  Share: