Veterinär till Malmö

Information om tjänsten

Var med på vår resa att bli den mest attraktiva veterinärkliniken i Malmö. Vi bygger nytt och flyttar under våren till en 500 kvm ljus, nybyggd och välanpassad klinik. Vi söker därför fler veterinärer som vill vara med och vidareutvecklas med oss! Vi kan anpassa tjänsten efter dina intresseområden.

Det är meriterande om du brinner för exotics eller odontologi som vi redan tar emot remisser för. Vi kommer ha en egen avdelning för de mindre djuren med eget väntrum, behandlingsrum och vårdstall. Vi tar idag emot reptiler, gnagare, kaniner och fåglar för medicinska utredningar, operationer, tandbehandlingar och friskvård. Operationsavdelningen är utrustad med två op-salar och separat tandavdelning. Hos oss har du möjlighet till ett varierande arbete på poliklinik och operation. Fördelen är också att du kan följa dina patienter och vara med i hela vårdprocessen.

Vi ser helst att du har ett par års erfarenhet som smådjursveterinär och är trygg och självgående i din yrkesroll. Är du nyexaminerad finns möjlighet att bli upplärd av erfarna och hjälpsamma kollegor. Vi värdesätter din fortbildning och hos oss kan du vara med och påverka din arbetsplats. Som person ser vi gärna att du är flexibel, ansvarsfull, positiv och utåtriktad.

Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö med engagerade kollegor. På kliniken utför vi avancerad mjukdelskirurgi och tandbehandlingar, vissa ortopediska ingrepp, medicinska utredningar och friskvård. Cityveterinären är en privatägd klinik i centrala Malmö. Vi strävar efter att vara en nära och personlig klinik som erbjuder bred och kvalitativ djursjukvård.

Intervjuer kommer ske löpande under rekryteringsprocessen. Tillträde och tjänstgöringsgrad kan diskuteras efter dina önskemål. Tjänsten är en tillsvidareanställning. Alla tjänster hos oss omfattas av kollektivavtal.

Tveka inte att höra av dig vid frågor, vi ser fram emot din ansökan!

Arbetsgivare

CityVeterinären

Hemsida: www.cityvet.se

För mer information kontakta

Namn: Ina Malmkvist
Epost: ina@cityvet.se
Telefon: 076-8771982
Kollektivavtal för tjänst: JA
  Share: