Veterinär till Strängnäs Djurklinik

Information om tjänsten

Vi fortsätter expandera och söker en veterinär som brinner för djursjukvård och som vill fortsätta utveckla kliniken tillsammans med oss.

AniCura Strängnäs Djurklinik är en välutrustad smådjursklinik i nya fina lokaler med ca 20 kompetenta och engagerade medarbetare. Vi hjälper till med de flesta sjukdomsproblemen som drabbar hundar och katter. Bland annat kirurgi, medicinska utredningar, tandsjukvård, ortopedi, förebyggande hälsovård och vi tar även emot akuta sjukdomsfall.

Vi letar dig som vill blir en del av vår gemenskap och glada team.

Vem är du?
Vi söker dig som drivs av att erbjuda högkvalitativ veterinärmedicinsk vård och en förstaklassig service för våra patienter och deras ägare. Du trivs i en miljö med mycket engagemang, utveckling samt teknisk innovation. För oss är det viktigt att du delar våra värderingar, tillsammans, eget ansvar, gemenskap, rakt och ärligt samt kompetens och utveckling.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom

  • God kommunikationsförmåga
  • Flexibilitet
  • Viljan att ständigt utvecklas
  • Förmågan att arbeta lugnt och metodiskt även i stressiga situationer.
  • Vi värdesätter din kompetens som veterinär och ser fram emot att få vara en del av din fortsatta kompetensutveckling.

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett omväxlande arbete med stor påverkansmöjlighet. Du kommer arbeta i ett glatt team med kompetenta kollegor på en trevlig välutrustad klinik. Hos oss är det viktigt med engagemang, kvalité, serviceanda och ha kul på jobbet.

Vår ambition är att vara Sveriges bästa arbetsplats och vi vill att du som kommer till oss ska stannar länge och utvecklas tillsammans med oss. Vi investerar både resurser och tid i kompetensutveckling, förstår betydelsen av riktigt bra chefer och arbetar aktivt för en god arbetsmiljö.

AniCura en stor organisation med goda möjligheter till erfarenhetsutbyte mellan kliniker. Strängnäs tillhör region Mälardalen där Kumla djursjukhus, Hund och kattkliniken i Bista, Djurkliniken i Katrineholm, Arboga och Aros veterinärcentrum ingår.

Hos oss får du möjligheten att påverka både din egen arbetssituation och framtidens djursjukvård. Låter det som en intressant utmaning? Då tycker vi att du ska söka till oss!

Vill du bli en del av vårt team?
Ansök genom att klicka här. Har du frågor om tjänsten eller dina utvecklingsmöjligheter hos oss, är du välkommen att kontakta klinikchef Eva Quist.

Intervjuer sker löpande. Tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Arbetsgivare

Anicura Strängnäs Djurklinik

Hemsida: www.anicura.se

För mer information kontakta

Namn: Eva Quist
Epost: eva.quist@anicura.se
Telefon: 076-504 58 69
  Share: