Veterinär till väletablerad, trivsam smådjursklinik i Kållered


Veterinär till väletablerad, trivsam smådjursklinik i nybyggda, ljusa och moderna lokaler.

Vill du arbeta tillsammans med kollegor som fokuserar på ett trevligt arbetsklimat, stora utvecklingsmöjligheter och samtidigt ett livspussel mellan arbetsliv och privatliv som fungerar? Tycker du dessutom det verkar inspirerande att arbeta på en helt nybyggd, ljus o fräsch klinik?

Vi letar nu efter dig som vill vara på en arbetsplats där det inte bara är viktigt att vara engagerad i sin yrkesroll utan även att ha roligt och trivsamt på jobbet. Låter detta som något som kan passa dig?

Arbetsuppgifter: Som veterinär hos oss kommer dina arbetsuppgifter vara varierande och kan komma att formas utifrån dina kompetensområden. Polikliniskt arbete ingår oftast och arbetsdagen formas då utifrån din patientlista. Vi arbetar med mjukdelskirurgi, odontologi, medicinska utredningar, rehabilitering/friskvård m.m.

Möjligheten till utbildning och auskultation är mycket god.

Kvalifikationer: Klinisk erfarenhet är meriterande. Har du dessutom tidigare arbetat med specifika inriktningar såsom kirurgi, odontologi och/eller ultraljud  är det mycket positivt.

Lika viktigt för oss är din personlighet, ditt engagemang för våra patienter och ditt intresse att lära dig nytt för att utvecklas i din roll.

Våra kärnvärden – engagemang, glädje, respekt, kompetens och innovation är ledord för hur vi jobbar. Känner du dig nyfiken så tveka inte att kontakta oss via mejl eller telefon.

Ort: Kliniken finns ca 12 km söder om Göteborg, i Kållered.

Omfattning: Tjänsten är hel- eller deltid. Kliniken är öppen helgfri måndag – fredag.

Sista ansökningsdag: Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vi önskar därför att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är 2022-11-30.

För information:
Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Anna eller Marie:

Chefsveterinär Anna Gabrielsson, anna.gabrielsson@evidensia.se, tel. +46 764 277314

Klinikchef Marie Wilderoth, marie.wilderoth@evidensia.se, tel. +46 703 998001

Vi hoppas få höra ifrån Dig!

Varmt välkommen med din ansökan

Evidensia Djursjukvård erbjuder trygg och personlig vård för hundar, katter, exotiska djur och hästar. På lokala djurkliniker och specialiserade djursjukhus i hela Sverige får viktiga familjemedlemmar hjälp med förebyggande friskvård, primärvård, akutvård, avancerad kirurgi och rehabilitering. Varje möte med djur och ägare ska göra skillnad och tillsammans tar våra engagerade medarbetare emot över 500 000 patientbesök per år. Tillsammans arbetar vi för att driva den veterinärmedicinska utvecklingen framåt, för djurens bästa varje dag.

Välkommen att läsa mer om oss på vår kliniksida:
Medarbetare – Evidensia Djurkliniken Kållered | Evidensia

Arbetsgivare

Evidensia Djurkliniken Kållered

  Share: