Blå Stjärnan söker veterinär för utbildningplats i kirurgi, steg II

Information om tjänsten

Har du intresse av ortopedi och kirurgi inom smådjur? Vill jobba tillsammans med några av Sveriges främsta kirurger? I så fall ska du läsa vidare!

Nu har vi en unik utbildningsplats för steg II i kirurgi där du får en av Sveriges främsta kirurger inom kirurgi som handledare.

Vi söker
Du har hunnit skaffa dig en bred och bra veterinärgrund att stå på. Du har steg I examen och söker nu nästa utmaning inom kirurgi och ortopedi. Vi kan erbjuda en bred variation av patientfall och en arbetsplats där du kan bidra med dina färdigheter och med hjälp av god handledning utvecklas vidare inom kirurgi.

Du som söker stimuleras av den pulsen och utmaning som det innebär att arbeta på ett djursjukhus med akutmottagning dygnet runt och ett stort upptagningsområde.

Vi erbjuder
Som veterinär på Blå Stjärnan möter du många och varierande patientfall, ofta komplicerade och utmanande, vilket gör att du ständigt utvecklas i din roll.

Vi jobbar i team och du har stöd av erfarna, skickliga och professionella kollegor och specialister, både veterinärer, djursjukskötare, djurvårdare, fysioterapeuter och avancerad bilddiagnostik. Du är aldrig ensam.

Vi har en positiv och glad stämning. Vår kultur präglas av samarbete. Vårt kundlöfte är ”Din bästa vän – vår bästa vård”. Att arbeta hos oss innebär unika utvecklingsmöjligheter, variation i arbetet, bra personalförmåner och en härlig gemenskap.

Kontaktperson och ansökan
Har du frågor om tjänsten, kontakta Lena Myrenius, klinikchef kirurgkliniken eller Gustaf Svensson, Steg II specialist kirurgi.

Sista ansökningsdag
Intervjuer och urval sker löpande. Skicka in din ansökan här, så snart som möjligt!

Anställningsform
Möjlighet finns för både hel- eller deltid. Tillsvidareanställning, vi tillämpar provanställning.
Kollektivavtal med SVF finns.

Arbetstider
Dag-, kväll- och helgtjänstgöring.

Välkommen med din ansökan!

Arbetsgivare

Blå Stjärnans Djursjukhus Göteborg

Hemsida: www.blastjarnan.se

  Share: