Veterinär/utbildningstjänst inom exotiska smådjur i Skåne län

Information om tjänsten

Fågel & Smådjurskliniken är en mindre smådjursklinik som ligger i trevliga Lomma. Vi har laboratorium, digital röntgen, ultraljud, operationsavdelning och tandvårdsavdelning samt viss stationärvård för exotiska smådjur. Kliniken är en av Sveriges främsta inom exotiska smådjur men vi har även lite hund och katt.

Vi söker en smådjursveterinär som gillar att jobba med alla slags djur men som vill vidareutbilda sig inom exotiska smådjur. Vi ser gärna att du har jobbat med smådjurssjukvård något år och kan tänka dig att vara både på operation och poliklinik. Erfarenhet av exotiska smådjur är inget krav men intresse av att lära sig mer är en förutsättning. Hos oss kommer du att ha alla möjligheter att lära dig mer genom auskultation och vidareutbildning. Intresse och en vilja att lära sig mer om fåglar är ett plus eftersom det är efterfrågat på kliniken.

På kliniken arbetar 2 veterinärer, 3 djursjukskötare och en receptionist. Vi delar lokaler med Vetaderm, en klinik specialiserad på dermatologi, så tillsammans är vi ett härligt gäng. Är du en social, driftig och teamorienterad person som brinner för alla djurs lika rätt till en optimal vård och bemötande är du kanske rätt person för oss. Vi lägger stor vikt vid kunskapsbaserad vård och vidareutbildning. Hos oss kommer du att få lära känna alla möjliga sorters djur och vi lovar att det aldrig blir tråkigt att gå till jobbet.

Tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Tillträde enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag 30 juli 2021. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag. Din ansökan får gärna innehålla en videopresentation. Kliniken har kollektivavtal och tillgång till privat sjukförsäkring.

Arbetsgivare

Fågel & Smådjurskliniken

Hemsida: www.fagelkliniken.se

För mer information kontakta

Namn: Cecilia Trägårdh
Epost: info@fagelkliniken.se
Telefon: 040460560
  Share: