AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen söker veterinärchef i Stockholms län

Information om tjänsten

Om jobbet
Till AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen söker vi nu ytterligare en veterinärchef. I rollen som veterinärchef hos oss har du en nyckelfunktion och arbetar med allt från strategisk planering av verksamheten till dagliga operativa frågor. Vår vision, att vara förstahandsvalet för såväl djurägare som veterinärer, djursjukskötare och annan personal i branschen, leder oss framåt i det dagliga arbetet.

I rollen arbetar du nära vår andra veterinärchef och har personalansvar för en grupp målinriktade veterinärer. En viktig del i ditt uppdrag handlar om att skapa goda förutsättningar för dina medarbetare att prestera och utvecklas i sina roller för att tillsammans driva verksamheten mot uppsatta mål.

Din profil
Vi söker dig som är driven och trygg med ett stort engagemang i verksamhetsutveckling och människor. Du har flera års erfarenhet som chef och ledare och du drivs av att se andra växa. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta i en värdegrundsbaserad organisation. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom lyhördhet, tydlighet och att du är kommunikativ i ditt ledarskap.

Ansökan och kontakt
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Verksamhetschef Karin Ronander 070-496 71 17 eller HR-chef Erika Kalmér 070-555 15 21. Facklig representant är Elin Ankarbäck-Agah, SVF, på 08-505 303 57. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Intervjuer och urval sker löpande och tillträde sker enligt överenskommelse.

Ansökan skickar du till:
bagarmossen.jobb@anicura.se senast den 18 mars 2018.

På AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen bedriver vi all typ av vård, från enklare rådgivningar till den mest avancerade veterinärmedicinska vården som är tillgänglig idag. Tillsammans strävar vi efter att ge kunderna den vård de önskar och att de blir professionellt och personligt bemötta. Bagarmossen ingår i AniCura – en familj av framstående djursjukhus och djurkliniker specialiserade på sällskapsdjur.

Arbetsgivare

AniCura Djursjukhuset

Hemsida: anicura.se

För mer information kontakta

Namn: Karin Ronander
Telefon: 070-496 71 17
  Share: