Veterinärchef med personalansvar till AniCura Djursjukhuset i Kumla i Örebro län

Information om tjänsten

Om jobbet
Vi söker en Veterinärchef som har ett genuint intresse för ledarskap, utveckling och personalfrågor. AniCura Djursjukhuset i Kumla ingår i AniCura-koncernen som är ledande inom högkvalitativ djursjukvård för sällskapsdjur. Vår vision är att tillsammans skapa framtidens djursjukvård och vi satsar kontinuerlig på kvalitet och service.

I rollen som veterinärchef har du en nyckelfunktion på djursjukhuset och arbetar med allt från strategisk planering av verksamheten till dagliga operativa frågor. I ditt uppdrag har du personalansvar för ca 20 veterinärer.

En central del i ditt uppdrag handlar om att skapa goda förutsättningar för dina medarbetare att prestera och utvecklas i sina roller och därigenom driva verksamheten mot uppsatta mål. Då djursjukhuset bedriver verksamhet dygnet runt, året om där tillgänglighet för patienten står i fokus är schemaplanering, kompetensförsörjning och bemanningsfrågor ständigt aktuella. Som chef är du delaktig i den långsiktiga utvecklingen av hela djursjukhuset, samtidigt som du har god detaljkunskap om både lokaler, apparatur, rutiner och inte minst medarbetarna.

Du ingår i företagets ledningsgrupp och är direkt underställd Verksamhetschef.

Din profil

  • Vi söker dig som brinner för ledarskap, utveckling och personalfrågor. Du har flera års yrkeserfarenhet som klinisk veterinär, chef och ledare och drivs av att se andra växa.
  • Det är meriterande om du tidigare har arbetat i en dygnet-runt-verksamhet.
  • Vi ser gärna att du har erfarenhet av att leda i förändring och har arbetat värdegrundsbaserat.
  • Har du akademisk utbildning inom ledarskap eller motsvarande är detta meriterande.
  • Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och egenskaper så som lyhördhet, tydlighet och god kommunikativ förmåga.
  • Som person är du en god organisatör, driven och engagerad samt klarar att hålla fokus i pressade situationer.
  • Du är självgående och trygg i ditt ledarskap och har ett genuint intresse för verksamhetsutveckling och personalfrågor.
  • Du ser helheten och har förmåga att hitta vägar framåt.
  • Din tjänst kommer vara uppdelad både kliniskt och administrativt.

Hos oss får du möjlighet att arbeta i en inspirerande och utmanade miljö där ingen dag är den andra lik.

Ansökan och kontakt
Tjänsten är tillsvidare, heltid och företrädesvis dagtid. Tillträde enligt överenskommelse. Skicka din ansökan med CV och personligt brev till vår HR-konsult på mailadress: jessica.sedigh@anicura.se

Frågor om tjänsten besvaras gärna via mail. Rekrytering sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Arbetsgivare

AniCura Djursjukhuset i Kumla

Hemsida: anicura.se

För mer information kontakta

Namn: Jessica Sedigh
Epost: jessica.sedigh@anicura.se
  Share: