Veterinärchef till AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen i Stockholms län

Information om tjänsten

Om jobbet
Till AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen söker vi ytterligare en veterinärchef, en central roll vid Stockholms regiondjursjukhus, där vi inriktat oss på akutdjursjukvård och specialistfall för hundar och katter. Regiondjursjukhuset rustar inför framtiden där vi ska vara ett förstahandsval för såväl djurägare som veterinärer, djursjukskötare och annan personal i branschen. Regiondjursjukhuset är ett av Sveriges största och mest moderna djursjukhus. Vi erbjuder ett stort utbud av medicinska och kirurgiska tjänster vilket innefattar alltifrån förebyggande vård och bassjukvård, till avancerad diagnostik, invärtesmedicin, intensivvård, kirurgi och ortopedi i djurets hela livsskede. För svårt sjuka eller skadade djur har vi, som enda djursjukhus i Storstockholm, öppet dygnet runt, året om. Djursjukhusets 150 passionerade medarbetare tar varje år emot fler än 32 000 besök varav 65 procent av patienterna är hundar och 35 procent är katter. De flesta patienter kommer från Storstockholm men vi tar självklart även emot patienter från övriga landet.

Ansvarsområden
Vi utökar och förstärker nu vår verksamhet med ytterligare en veterinärchef. Veterinärcheferna ska arbeta nära varandra och hjälpas åt i utvecklingsarbetet. Du kommer att ha personalansvar för en grupp veterinärer. I tjänsten kommer ett stort fokus ligga på utveckling och det innebär ett tätt uppföljningsarbete för utvecklingen av medarbetare, kompetensgrupper och för organisationen. I arbetsuppuppgifterna ingår även ett kontinuerligt rekryteringsarbete för att säkra kompetensförsörjningen av branschens bästa veterinärer till djursjukhuset. Du rapporterar till verksamhetschefen och är medlem i ledningsgruppen.

Din profil
Har du förmåga att entusiasmera, leda och utveckla? Är du en trygg och stabil person som är duktig på att lyssna in och samtidigt kan sätta igång och slutföra projekt? Då är du rätt person för detta uppdrag.

Den ledare vi söker:
• har erfarenhet av att leda grupper
• har dokumenterad erfarenhet av att utveckla och driva projekt
• trivs med att arbeta i ett värdegrundsbaserat entreprenöriellt företag
Inom AniCura är ledarskapet en viktig hörnsten och nyckel till framgång. Det innebär att det finns goda möjlighet till att utveckla sitt eget ledarskap i en sådan här roll, tillsammans med erfarna och engagerade kollegor.

Ansökan och kontakt
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Verksamhetschef Karin Ronander 070-496 71 17 eller HR-chef Erika Kalmér 070-555 15 21. Intervjuer och urval sker löpande. Vid önskemål kan tjänsten anpassas där arbetstiden förläggs ca 50% som kliniktid. Ansökan skickar du till: bagarmossen.jobb@anicura.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsgivare

AniCura Djursjukhuset

Hemsida: anicura.se

För mer information kontakta

Namn: Karin Ronander
Telefon: 070-496 71 17
  Share: