Veterinärer och djursjukskötare till Vettris Västerås

Information om tjänsten

Är du trött på jourer och helgjobb? Vill du bli en del av vårt team?

Vettris i Västerås söker veterinärer och legitimerade djursjukskötare som vill vara med att utveckla vår personliga klinik.

Vettris i Västerås är en privatägd familjär veterinärklinik och hos oss är varje patient en viktig besökare.

Vi har en fin poliklinikavdelning, röntgen, laboratorium, samt en välutrustad operationsavdelning. Vi finns i fina och välanpassade lokaler. Vi erbjuder förebyggande vård, klinisk undersökning, medicinsk utredning, behandling, kirurgi, röntgen och laboratorium.

Vi är raka och ärliga i vår kommunikation, vi hoppas kunna överträffa våra kunders förväntningar på oss genom att kombinera bra djursjukvård med omtanke, med rimliga och medmänskliga priser samt ett personligt och trevligt bemötande.

Vi söker personal som kanske har tröttnat på djursjukhusens arbetstider eller kanske den som bara vill jobba på ett mindre ställe. Vi söker 1-2 veterinärer/legitimerade djursjukskötare som vill jobba deltid eller heltid. Hos oss jobbar du mellan kl. 8-17 måndag-fredag, inga jourer eller helger. Du är ledig alla röda dagar!

Vad erbjuder vi? Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter. Arbetsmiljön är viktig för oss och vi eftersträvar att vara en attraktiv plats för våra patienter och djurägare men också för oss själva. Du får möjlighet att vara med och utveckla kliniken och få en nära relation med djurägare och patienter. Med andra ord en arbetsplats med varierande arbetsuppgifter som kan anpassas efter dina intressen och önskemål. Välorganiserat arbetsschema vilket gör att vi slipper övertid. Goda möjligheter till utveckling och utbildning inom ditt intresseområde.

Vi söker dig som är positiv, serviceinriktad och flexibel. Du älskar att jobba både med människor och djur. Det är viktig för oss att alla skall känna sig välkomna.

Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid/deltid. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträde snarast enligt överenskommelse. Rekrytering sker löpande. Kollektivavtal finns.

Skicka din ansökan med löneanspråk via mail till patricio.rivera@vettris.se

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Patricio på: 070-37 94 800

Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsgivare

Vettris Västerås

För mer information kontakta

Namn: Patricio Rivera
Epost: patricio.rivera@vettris.se
Telefon: 070-37 94 800
  Share: