VETERINÄRER SÖKES TILL VARBERGS DJURKLINIK OCH FALKENBERGS DJURKLINIK


Vi söker klinikveterinärer, gärna med erfarenhet inom smådjurssjukvården, till Viskadalens Djurklinik AB med placering vid Varbergs Djurklinik och Falkenbergs Djurklinik.

Vi söker dig som vill arbeta småskaligt och personligt på en mindre klinik, där du får följa dina patienter. Hos oss har du möjlighet att vidareutbilda dig både internt och externt, då vi gärna ser att vår personal utvecklas inom de områden de finner intressanta. Du har möjlighet att påverka vilket område du vill arbeta med och vi har möjlighet att anpassa arbetstiden, där du väljer om du vill jobba heltid eller deltid.

Alla våra kliniker har välutrustade laboratorium, digital röntgen, ultraljud med hög prestanda, välutrustade salar för operation samt tandvård. Vi utreder och behandlar flertalet typer av fall inom företaget och erbjuder bl a ortopedi, tandvård och stationärvård dagtid.

Du har möjlighet att påverka vilket område du vill arbeta med och vi har möjlighet att anpassa arbetstiden, där du väljer om du vill jobba heltid eller deltid.

Viskadalens Djurklinik AB startades 2003. Vi har ett uppskattat koncept bland djurägarna och har vuxit kraftigt under många år. Verksamheten är idag Sveriges femte största privatägda och består av 4 kliniker: Viskadalens Djurklinik, Varbergs Djurklinik, Falkenbergs Djurklinik och Billdals Djurklinik. Omsättningen ligger på 42 miljoner kronor på årsbasis. Vi är totalt 45 anställda och hos oss arbetar 14 veterinärer, varav 3 med specialistkompetens i hundens och kattens sjukdomar. På våra kliniker arbetar 3 – 4 veterinärer per dag med ett team av erfarna leg djursjukskötare och djurvårdare

Tjänsten innebär arbete vardagar dagtid (inga kvällar eller helger).

Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift är nödvändigt.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta chefsveterinär Henrik Hedberg på  072-703 46 50, eller
VD Katarina Heijmahn Karlsson på 070- 308 52 59. Alla ansökningar hanteras konfidentiellt.

Tillträde efter överenskommelse.

Ansökan sänder du till: katarina@viskadalensdjurklinik.se

Sista ansökningsdag är 2020-02-15. Intervjuer och urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatumet.

Välkommen med din ansökan!

Arbetsgivare

Varbergs

  Share: