Veterinärer till Distriktsveterinärerna Kalix i Norrbottens län

Information om tjänsten

Välkommen till Distriktsveterinärerna i Kalix!
Hos oss arbetar sex veterinärer, en djursjukskötare och tre djurvårdare. På vår nyrenoverade mottagning har vi goda förutsättningar att ta hand om våra patienter. Vi är väl utrustade med röntgen, ultraljud, gasnarkos, lab och separat tandrum med röntgen. Utöver detta har vi även två basutrustade smådjursfilialer. Mestadels arbetar vi med smådjur men vi arbetar även med häst och nöt. Vi är stolta över våra goda kundrelationer vilket gör jobbet extra roligt!

Ta chansen att se vackra Norrbotten! Du kommer att kunna skryta med att du passerat polcirkeln och att under sommaren ha ljust dygnet runt. Är du nyfiken att läsa mer om vad Kalix har att erbjuda dig? Under Jobba hos oss på www.distriktsveterinarerna.se kan du läsa mer om vår vardag. Gå gärna också in på www.kalix.se och läs mer om Kalix på kommunens hemsida.

För att alla djur i Sverige ska få förutsättningar att leva ett så bra liv som möjligt finns Distriktsveterinärerna. Med beredskap dygnet runt, mottagningar över hela landet och unik kunskap om djurhälsa bidrar vi till sundare djur och ett tryggare liv. Vi arbetar med privatpersoner, företag och myndigheter och vi erbjuder tjänster för akut djursjukvård, smittskydd samt förebyggande insatser för en god djurhälsa. Vi är en del av Jordbruksverket.

Vi står upp för en etisk djursjukvård, vi är engagerade och gör det lilla extra för kunden eller en kollega. Vi gör skillnad och skapar värde i varje kundmöte. Med djuren och djurägarna i fokus arbetar vi tillsammans för att ständigt förbättra oss och vårt arbetssätt. Alltid med fötterna på jorden och hjärtat på rätt ställe.

Vill du vara med och skapa samhällsnytta? Ta chansen att jobba inom en unik och varierande verksamhet där du får vara med och göra skillnad.

Arbetsuppgifter
Nu behöver vi förstärka vårt team på grund av föräldraledigheter. Du kommer att få möjligheten att arbeta med alla djurslag både under dagtid och under beredskapstid. Det finns möjlighet att styra dagarbetet om man vill arbeta mer med ett särskilt djurslag. Vi har en filial i Haparanda och en i Överkalix där tjänstgöring kan förekomma.

Kvalifikationer
Vi fäster stor vikt vid dina personliga förmågor för tjänsten. Vi söker dig med engagemang för alla djurslag. Du tycker om att arbeta tillsammans med andra men du kan också vara självgående. Du sätter kunden i fokus.

Du som söker har en veterinärexamen och svensk veterinärlegitimation. Erfarenhet ifrån arbete med smådjurssjukvård är meriterande. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön. Fast lön + rörlig lön
Varaktighet: 6 månader eller längre
Arbetstid: Schema.
Tillträde: Tillträde: enligt överenskommelse
Tidsbegränsat till: 6 månader eller längre med möjlighet till förlängning
Antal platser: 2

Kontaktpersoner
Kristina Olsson, klinikchef , Telefon 010-122 81 48
E-post Kristina.Olsson@dv.sjv.se

Andreas Roos, HR-Partner
Telefon 010-1228046

Lars Kristensen, FR-DVF
Telefon 010-122 94 69

Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-04-29

Arbetsgivarens referensnummer 7.1.6-04997/2019

Vi bryr oss om vår personal därför ger vi alla medarbetare inom Distriktsveterinärerna möjlighet att ta del av olika förmåner. Några exempel är 28-35 dagar semester beroende på din ålder samt friskvårdsbidrag. För dig som förälder har vi bra villkor för att hitta en bra balans mellan arbetsliv och familjeliv, vi erbjuder bland annat föräldrapenningtillägg och möjlighet att reducera din arbetstid fram till dess att barnet är tolv år.

Vi eftersträvad mångfald bland våra medarbetare.

Vårt arbetsspråk är svenska och våra tjänster kräver att du behärskar svenska i både tal och skrift.

Vi tillämpar normalt 6 månaders provanställning.

Inför rekryteringsarbetet har Distriktsveterinärerna tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi vill därför inte bli kontaktade av annonsförsäljare eller rekryteringsföretag.

Hos Distriktsveterinärerna använder vi e-rekrytering genom Offentliga Jobb för att effektivisera och kvalitetssäkra arbetet med ansökningshandlingarna. När du en gång fyllt i dina uppgifter kan du enkelt söka andra jobb utan att fylla i uppgifterna igen. Ansök här.

Arbetsgivare

Distriktsveterinärerna

Hemsida: www.distriktsveterinarerna.se

För mer information kontakta

Namn: Kristina Olsson
Epost: Kristina.Olsson@dv.sjv.se
Telefon: 010-122 81 48
  Share: