Veterinärer till Distriktsveterinärerna Södra Dalarna i Dalarnas län

Information om tjänsten

Om arbetsplatsen
Distriktsveterinärerna som är en del av Jordbruksverket finns över hela landet och har som uppdrag att bidra till ett gott djurskydd samt säkra tillgången till veterinär service. Förutom att vi levererar samhällstjänster inom smittskydd- och djurskydd erbjuder vi kvalificerad allmänpraktik för lantbrukets djur, häst och smådjur. Det är ett utmanande uppdrag som innebär att många av våra 500 kompetenta och engagerade medarbetare är tillgängliga året runt, dygnet runt för att kunna erbjuda vård.

Inom Distriktsveterinärerna kan vi erbjuda dig en mängd utvecklingsmöjligheter, delaktighet och framförallt många trevliga kollegor. Vill du vara med och skapa samhällsnytta? Då kan du ta chansen att jobba inom en unik och varierande verksamhet där du får vara med och göra skillnad.

Välkommen till Distriktsveterinärerna Södra Dalarna
Vår mottagning med fräscha lokaler och bra utrustning, som röntgen och ultraljud, ligger i Hedemora i sydöstra Dalarna och vårt praktikområde sträcker sig från Avesta i syd till Leksand i nord.

Vi kan erbjuda dig en arbetsplats med engagerade, trevliga och kunniga arbetskamrater som tillsammans skapar ett bra och öppet arbetsklimat. Hos oss värdesätter vi delaktighet vilket ger möjlighet att vara med och utveckla verksamheten framåt. Vårt kundunderlag med trevliga djurägare sysselsätter sju veterinärer, en djursjukskötare och två djurvårdare med utökad kompetens.

Läs gärna mer om oss på www.distriktsveterinärerna.se/jobba-hos-oss

Arbetsuppgifter
Vi arbetar med alla djurslag och med både akut verksamhet och planerade besök som smådjurstandvård, hästtandvård och besättningsservice på nöt. Av vår verksamhet på dagtid är ungefär hälften smådjur, en fjärdedel häst och en fjärdedel lantbrukets djur där övervägande del är mjölkkor. Vi tar hänsyn till dina önskemål när vi fördelar arbetet mellan smådjursmottagning och fält och du får möjlighet att utvecklas inom ditt specialintresse.

Beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten, även här arbetar vi med alla djurslag men det är häst som dominerar på beredskapstiden. Beredskap delas mellan 6 veterinärer. Efter en arbetshelg finns det tid avsatt för administration och kompdagar för återhämtning. För att underlätta vardagsberedskap har vi valt en modell där vi delar vardagsberedskap veckovis och den veterinär som har beredskap på natten är inte schemalagd dagtid.

Nu söker vi nya veterinärer till vårt arbetslag.

Kvalifikationer
Vi söker dig som liksom vi tycker om att arbeta tillsammans med andra mot gemensamma mål. Att ge kunden en positiv upplevelse är viktigt för dig.

Hos oss är aldrig den ena dagen den andra lik varför du ska trivas med att vara en del av en händelsestyrd verksamhet och anpassa dig efter vad situationen kräver. Du är självgående i din yrkesroll och har förmågan att vara lugn och kan prioritera även i utmanande situationer.

Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av blandad praktik.

Svensk veterinärlegitimation och B-körkort är ett krav.

Vill du utvecklas tillsammans med oss? Kontakta gärna klinikchef Aune Maria Ebner om du har frågor eller vill ha mer information.

Vi har löpande urval och intervjuer så välkommen med din ansökan redan idag!

Ansökan
Referensnummer: 7.1.6-02789/2019
Välkommen med din ansökan!

Lön
Löneform: Månadslön. Fast lön + rörlig lön

Anställning
Antal annonserade arbetstillfällen: 2
Arbetstid: Schema

Kontakt
Aune Maria Ebner, Klinikchef, 010-122 86 26
Evelina Petersson, HR-partner, 010-122 80 42

Facklig företrädare
Anders Sandberg, AVF-Dv, 010-122 90 06

Övrigt
Vi bryr oss om vår personal därför ger vi alla medarbetare inom Distriktsveterinärerna möjlighet att ta del av olika förmåner. Några exempel är 28-35 dagar semester beroende på din ålder samt friskvårdsbidrag. För dig som förälder har vi bra villkor för att hitta en bra balans mellan arbetsliv och familjeliv, vi erbjuder bland annat föräldrapenningtillägg och möjlighet att reducera din arbetstid fram till dess att barnet är tolv år.

Vi eftersträvad mångfald bland våra medarbetare.

Vårt arbetsspråk är svenska och våra tjänster kräver att du behärskar svenska i både tal och skrift.

Inför rekryteringsarbetet har Distriktsveterinärerna tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi vill därför inte bli kontaktade av annonsförsäljare eller rekryteringsföretag.

Hos Distriktsveterinärerna använder vi e-rekrytering genom Offentliga Jobb för att effektivisera och kvalitetssäkra arbetet med ansökningshandlingarna. När du en gång fyllt i dina uppgifter kan du enkelt söka andra jobb som du är intresserad av, utan att fylla i uppgifterna igen. Fyll i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

Arbetsgivare

Distriktsveterinärerna

Hemsida: www.distriktsveterinarerna.se

  Share: