Veterinärer till Evidensia Specialistdjursjukhuset Strömsholm i

Information om tjänsten

Evidensia Specialistdjursjukhuset Strömsholm har funnits i över 50 år och är ett av Sveriges mest välrenommerade djursjukhus. Vi bedriver kvalificerad djursjukvård dygnet runt, året om och till oss är djurägarna alltid välkomna. Efterfrågan på våra tjänster ökar och därmed behöver vi förstärka med ytterligare veterinärer till hösten.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är legitimerad veterinär och som ser ett stort djursjukhus med intressanta patientfall, avancerad teknisk utrustning och kunniga, engagerade kollegor som en attraktiv arbetsplats.

Du får gärna ha erfarenhet av arbete som veterinär, men vi välkomnar även nyutexaminerade veterinärer. Om du inte redan är Steg 1 specialist, ser vi det som en självklarhet att detta är ett av dina framtida mål. Vi har alla typer av fall såväl bokade som akuta, vilket kräver att du som person är flexibel, stresstålig och serviceinriktad. Som person har du förmågan att vara strukturerad även i ett högt tempo utan att ge avkall på noggrannhet och en god kommunikation. Vi är ett stort djursjukhus med många medarbetare vilket ställer krav på att du är bra på att samarbeta.

Vad erbjuder vi?

Ett härligt gäng med trevliga medarbetare. Vi har tillsammans hög kompetens och lång erfarenhet som vi gärna delar med oss av. Hos oss får du utvecklas, både genom att få ta del av många spännande fall och genom vårt sätt att arbeta som ett lärande djursjukhus. Vi har dagliga ronder för att diskutera och hjälpas åt med utmanande fall. Vi erbjuder en individanpassad introduktion, samt intern och extern fortbildning för att du ska utvecklas i din yrkesroll.
Om du vill bli del av vårt positiva och engagerade team som gör allt för att djur och djurägare ska få bästa möjliga vård och service är du varmt välkommen med en ansökan.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 %. Provanställning tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse.

Sista dag för ansökan: 2017-10-31. Rekrytering sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Ansök via vår hemsida.
http://jobb.evidensia.se/.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-ansvarig Charlotta Anger Wik tfn: 0220-600009.

Arbetsgivare

Evidensia Specialistdjursjukhuset Strömsholm

Hemsida: jobb.evidensia.se

För mer information kontakta

Namn: Charlotta Anger Wik
Epost: charlotta.anger.wik@evidensia.se
Telefon: 0220-600009
  Share: