Veterinärerna i Svenljunga söker veterinär

Information om tjänsten

Veterinärerna i Svenljunga AB söker en veterinär till vårt glada team. Tjänsten är ett vikariat med möjlighet till fast anställning. Vi är en privatägd klinik som jobbar med alla djurslag och vårt upptagningsområde sträcker sig över större delen av Sjuhäradsbygden. Vi letar efter en glad och engagerad kollega som trivs med att samarbeta i grupp. Vi ser gärna att du är särskilt intresserad av häst eller nöt, ett extra plus om du också kan tänka dig att jobba med smådjur. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och tjänsten går att anpassa efter dina önskemål, din erfarenhet och dina intressen om du är rätt person, vi är mycket flexibla.

Veterinärerna i Svenljunga AB drivs sedan 2015 i privat regi, kliniken drevs tidigare i Jordbruksverkets regi och är väl etablerad i området. I dagsläget är vi 6 djurvårdare/leg. djursjukskötare och 4 veterinärer. Vi har en blandad verksamhet med smådjur, hästmottagning och fältverksamhet. Kliniken är välutrustad med ny röntgen för smådjur, nytt ultraljud, blodanalysmaskiner, tandutrustning för smådjur och häst, mobil röntgen för häst på fält och ultraljud för gynekologi för häst på fält.

Vi har en växande verksamhet med trevliga och lojala kunder. Vi strävar hela tiden efter att bli bättre och satsar på utbildning för alla våra medarbetare.

Vi har jour dygnet runt så jourtjänstgöring ingår i arbetet.

Arbetsgivare

Veterinärerna i Svenljunga

Hemsida: www.svenvet.se

För mer information kontakta

Namn: Leg vet VD Ionel Barbos
Epost: ionel.barbos@svenvet.se
Telefon: 0325-572336
  Share: