Vetoquinol söker en Key Contact Manager

Information om tjänsten

Vetoquinol söker en Key Contact Manager till södra Sverige – Skåne, Blekinge, Halland, Småland

Vetoquinol SA i Frankrike är ett globalt veterinärmedicinskt företag grundat 1933. I Vetoquinols verksamhet ingår forskning, utveckling, produktion och marknadsföring av läkemedel för husdjur och produktionsdjur. Vetoquinol SA är ett bland de 10 största veterinärmedicinska företagen i världen och har drygt 2 000 medarbetare. Vetoquinol Scandinavia AB är ett av 24 dotterbolag.

Arbetsbeskrivning
Ditt arbete som Key Contact Manager innebär ansvar för information, rådgivning, försäljning och uppföljning till veterinärkliniker inom Vetoquinols produktområden avseende läkemedel och handelsvaror. Möjlighet finns även att utveckla och genomföra idéer tillsammans med teamet.
Dina kunder är veterinärkliniker och djursjukhus i södra Sverige, där du bland annat kommer att presentera våra produkter inför mindre och större grupper. Tjänsten är fältbaserad och bygger på att vara i aktiv kontakt med veterinärklinikerna i ditt område. Du kommer att följa med på trevliga mässor och kongresser i Sverige och bli en del av vår gemensamma framgång!
Du kommer att genomgå en väl utformad internutbildning. Att vara Key Contact Manager innebär ett roligt och spännande arbete där du själv planerar din dag.

Din profil
Du är utbildad inom djursjukvård har jobbat som veterinär eller djursjukvårdare och/eller har erfarenhet från Animal Health industrin och är intresserad av smådjursområdet.
Vi söker dig som är utåtriktad, bra på att kommunicera och skicklig på att skapa och utveckla långsiktiga relationer. Du är positiv och tycker om att ta stort eget ansvar. Du drivs av att uppnå resultat. Du är initiativrik med en egen inre drivkraft. Du är stabil och trygg och vill utveckla dig vidare.
Du är en person som trivs med ett flexibelt och självständigt arbete och har lätt för att samarbeta med dina kollegor. Du har god IT-kompetens och pratar och skriver såväl svenska som engelska obehindrat. Körkort krävs för rollen och du trivs med att resa med bil.

Vi erbjuder
Vetoquinol är inne i en spännande utvecklingsfas som du kommer att vara en del av. Du får en plats i vårt team bestående av engagerade och glada kollegor som är måna om att hjälpa och stötta varandra. Säljmöten håller vi tillsammans med våra kollegor från Belgien och Nederländerna. Vi satsar på vår personal, erbjuder attraktiva förmåner, personlig utveckling och trivsam arbetsmiljö.
I rollen som Key Contact Manager rapporterar du till Operations Executive i Sverige.

Tillträdesdag: enligt överenskommelse.
Arbetsgivare: Vetoquinol Scandinavia AB www.vetoquinol.se
Ansökan: Varmt välkommen med din ansökan, personligt brev och CV på engelska till camilla.svensson@vetoquinol.com

För mer information kontakta Camilla Svensson, Operations Executive, telefon 0705-32 94 64. Ansökningarna hanteras löpande och sista ansökningsdag är den 31 mars 2020.

Arbetsgivare

Vetoquinol Scandinavia AB

Hemsida: vetoquinol.se

  Share: