Vetoquinol söker en ny kollega i Västra Götalands län

Information om tjänsten

Vetoquinol Scandinavia AB är ett veterinärt läkemedelsföretag. Våra kunder är i första hand veterinärkliniker och djursjukhus i Sverige. Vetoquinol Scandinavia AB är ett dotterbolag till Vetoquinol SA i Frankrike, en av de tio främsta aktörerna på den veterinärmedicinska marknaden, idag med dotterbolag i 24 länder.

Arbetsbeskrivning
Ditt arbete som Key Contact Manager kommer innebära ansvar över att driva försäljning av Vetoquinols produkter av läkemedel och handelsvaror till sällskapsdjur. Dina kunder är veterinärkliniker och djursjukhus i Västra Götaland och del av Norra Sverige, där du bland annat kommer presentera våra produkter inför mindre och större grupper.
Du kommer att genomgå en väl utformad internutbildning, där du lär dig både produkter och hur försäljningsprocesserna ser ut inom bolaget. Att vara Key Contact Manager innebär ett kul och spännande arbete där du själv planerar din dag och har stor frihet under ansvar. Få utlopp för dina idéer och ditt engagemang, vi lyssnar!

Din profil
Vi söker dig som är utåtriktad och skicklig på att skapa och utveckla långsiktiga kundrelationer. Du är positiv och resultatinriktad. Du är initiativrik med en drivkraft att nå/överträffa uppsatta mål. Kanske jobbar du redan idag inom djursjukvården eller läkemedelsindustrin, vilket är en merit. Du är en person som trivs med ett flexibelt och självständigt arbete och har lätt för att samarbeta med dina kollegor. Du har god IT- kompetens och pratar och skriver såväl svenska som engelska obehindrat. Körkort krävs för rollen och du trivs med att resa med bil.

Vi erbjuder
En plats i vårt team bestående av engagerade och glada kollegor som är måna om att hjälpa och stötta varandra. Säljmöten i Belgien tillsammans med kollegor från Belgien och Nederländerna. Du kommer att följa med på trevliga mässor och kongresser i Sverige och bli en del av vår gemensamma framgång! Vi satsar på vår personal och erbjuder förmåner i olika former!
Skicka snarast in din ansökan, personligt brev och CV till camilla.svensson@vetoquinol.com.
Ansökningarna hanteras löpande.

Arbetsgivare

Vetoquinol Scandinavia AB

Hemsida: www.vetoquinol.se

För mer information kontakta

Namn: Camilla Svensson, Operations Executive
Epost: camilla.svensson@vetoquinol.com
Telefon: 0705-32 94 64
  Share: