Vi söker Chefsveterinär till djursjukhuset i Växjö

Information om tjänsten

Är du en person som engageras av att bidra med din expertis och därmed påverka och göra skillnad? Då vill vi att du hör av dig till oss! Vi letar efter dig som har flerårig erfarenhet av yrkesutövande som veterinär och som brinner för att leda och utveckla såväl medarbetare som verksamhet.

Vi växer och det är mycket roligt på gång hos oss, vi är stolta över alla våra medarbetare som tagit oss till dit vi är idag. På Evidensia Djursjukhuset i Växjö sätter vi alltid medarbetarna främst, de är det viktigaste vi har. Din utveckling och trivsel kommer därför vara prioriterad.

Om jobbet:
Det här är möjligheten för dig som vill kombinera det dagliga och kliniska arbetet på ett djursjukhus med ledarskapsfrågor. Som chefsveterinär kommer du att leda djursjukhusets veterinärmedicinska utveckling samt ingå i ledningsgruppen. I rollen ingår att jobba för att uppnå fastställda mål och följa upp dessa, att ansvara för kompetensutveckling, vägledning och coachning av kollegor.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har veterinärlegitimation och flera års erfarenhet i yrket. Med fördel har du arbetat på djursjukhus eller i liknande verksamhet. Tidigare erfarenhet av ledarskap är meriterande, men inte ett krav. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du positiv, engagerad, driven, ansvarsfull, kund – och verksamhetsorienterad. Är du en god lyssnare, coachande och peppande i ditt förhållningssätt samt en fena på implementering och uppföljning har du goda förutsättningar för att vara en framgångsrik ledare hos oss.

Omfattning:
Heltid eller enligt överenskommelse. Tjänsten avser en tillsvidareanställning.

Sista ansökningsdag:
Urval sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vi önskar därför att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är 2019-09-30.

För information:
Har du frågor om tjänsten eller om vårt djursjukhus? Då är du välkommen att kontakta djursjukhuschef Anna Hammarsten Rosander på telefonnummer 070-7941965 eller via e-post anna.hammarsten.rosander@evidensia.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Evidensia Djursjukhuset Växjö Evidensia Djursjukhuset Växjö är ett jouröppet djursjukhus med kompetens inom kirurgi, internmedicin, bilddiagnostik, tand, ortopedi och rehabilitering. På Djursjukhuset i Växjö är vi i dagsläget ca 40 anställda, varav 12 är veterinärer. Våra öppettider är måndag-fredag 07:00-22:00 och lördag-söndag 10:00-22:00.

Välkommen att läsa mer om oss på vår hemsida.

Evidensia Djursjukvård erbjuder trygg och personlig vård för hundar, katter, exotiska djur och hästar. På lokala djurkliniker och specialiserade djursjukhus i hela Sverige får viktiga familjemedlemmar hjälp med förebyggande friskvård, primärvård, akutvård, avancerad kirurgi och rehabilitering. Varje möte med djur och ägare ska göra skillnad och tillsammans tar våra engagerade medarbetare emot över 500 000 patientbesök per år. Tillsammans arbetar vi för att driva den veterinärmedicinska utvecklingen framåt, för djurens bästa varje dag.

Arbetsgivare

Evidensia Djursjukhuset Växjö

Hemsida: evidensia.se

För mer information kontakta

Namn: Djursjukhuschef Anna Hammarsten Rosander
Epost: anna.hammarsten.rosander@evidensia.se
Telefon: 0707941965
Kollektivavtal för tjänst: SvF
  Share: