Vi söker kursansvarig för kurser inom djurhälsovård i Västmanlands län

Information om tjänsten

Vi söker kursansvarig
Vi söker dig som har goda ämneskunskaper inom området djurhälsovård och brinner för kompetens och utveckling. Dina arbetsuppgifter blir att planera, ta fram kurser tillsammans med föreläsare och vara med när kursen genomförs antingen fysiskt eller digitalt. Du är även med och planerar och organiserar hur vårt och ditt arbetsår ser ut tillsammans med övriga medarbetare, du är med på våra årliga event och kongresser. Arbetet är kreativt och stimulerande, ingen dag är den andra lik. Arbetstiden beräknas till 50% men kan efter överenskommelse och behov öka. Vi tillämpar provanställning. Kollektivavtal finns.

Vem är du?
Vi vill att du är en självständig och ansvarsfull person. Du är social och älskar att driva projekt och har ett lösningsfokuserat sinne. Arbetet innebär många kontakter både med föreläsare, hotell och övriga samarbetspartners. Vi ser gärna att du bor i närområdet men vi arbetar med olika digitala lösningar, så är du rätt person är avstånd inget hinder. Du ska vara van vid att arbeta digitalt och lättlärd inom området. Kvälls- och helgarbete kan förekomma och du behöver inneha B-körkort. Har du eget företag är det ett plus men inget krav.

Om Vetabolaget
Vetabolaget som de flesta kommer i kontakt med ägs av Vetaföreningen och dess över 200 medlemmar. Vår ambition är att hålla professionella kurser och kongresser för all personal inom djursjukvården. Läs mer om oss på vår hemsida

Arbetsgivare

Vetabolaget AB

Hemsida: www.vetabolaget.se

För mer information kontakta

Namn: Annica Avelin
Epost: annica.avelin@vetabolaget.se
Telefon: 073-514 23 65
  Share: