Leg. veterinär i Kronobergs län

Information om tjänsten

Vi söker veterinärer till vårt Djursjukhus!

Visst vill du arbeta i en trivsam småstad i Småland? Kanske känner du att ett mellanstort djursjukhus med hjälpsamma kollegor är en arbetsplats för dig? Välkommen att visa intresse för tjänsten som veterinär där du får chansen att utvecklas tillsammans med oss.

Arbetsuppgifter:
Ditt arbete kommer till stor del innebära arbete på vår poliklinik tillsammans med ett härligt och hjälpsamt team. Vi är ett härligt gäng som stöttar varandra och har ett stort engagemang – hos oss har man roligt på jobbet.

Kvalifikationer:
Vi söker nu dig som är nyutbildad med ett brinnande intresse för smådjur som vill arbeta och utvecklas på ett mellanstort djursjukhus. Vi välkomnar dig som är i början på din yrkesresa som har fått din veterinärlegitimation. Givetvis är du som erfaren också intressant för rollen. Det viktiga för oss är att du är rätt person för jobbet. Vi tror att du som är noggrann, kompetent och ansvarstagande med fokus på våra patienter och djurägare kommer att lyckas. Vidare ser vi att du som uppskattar samt har du lätt för att samarbeta och kommunicera både med våra kunder och medarbetare kommer trivas hos oss.

Omfattning:
Tjänsten är på heltid, tillsvidare som inleds med en provanställning. Deltid kan diskuteras.

Arbetsgivare

Evidensia Djursjukhuset Växjö

Hemsida: evidensia.se

För mer information kontakta

Namn: Veterinärchef Jennie Ragnarsson
Epost: jennie.ragnarsson@evidensia.se
Telefon: 0707167471
Kollektivavtal för tjänst: SvF
  Share: