Zoetis söker Account Managers

Information om tjänsten

Var med från start när världens ledande animal health-bolag etablerar sig i Norden!

Vi söker dig som kan tänka dig att bli proffs på djurläkemedel och bli veterinärklinikernas bästa kompis.

Anta en ny utmaning i läkemedelsbranschen
Zoetis är det ledande globala animal health-bolaget, och nu investerar vi långsiktigt i Norden. Vi är fokuserade på att hjälpa veterinärer, djur och djurägare. Zoetis har stort fokus på forskning och utveckling av nya innovativa produkter. Zoetis tar nu steget in i Norden, och för att lyckas behöver vi dig som kan axla rollen som Account Manager. Vi söker två Account Managers som vill vara med på resan redan från starten; en i Skåne och en i Västra Götaland. Våra Account Managers kommer bli veterinärklinikernas viktigaste kontakt för veterinärläkemedel och avancerad in house-diagnostik.

Om dig
Du har en bakgrund life science, till exempel från veterinärklinik, läkemedelsbranschen eller apotek. Kanske är du veterinär med klinisk erfarenhet och vill prova att använda din kompetens på ett nytt sätt. Som person är du utåtriktad och har lätt för att bygga relationer. Du drivs av att kunna göra en skillnad för människor och djur.

Du kommer arbeta med innovativa veterinärläkemedel och diagnostikutrustning och hjälpa veterinärkliniker för smådjur och häst i ditt distrikt att ge ännu bättre vård till djuren. Du har god kommunikationsförmåga, är en naturlig nätverkare, och trivs med att prata inför folk. Du behöver ha B-körkort och möjlighet att resa i tjänsten. Flytande svenska och goda kunskaper i engelska är ett krav.

Om din nya roll
Du kommer vara en viktig del i den spännande resa som du och dina nya kollegor på Zoetis har framför er.
I din roll kommer du bygga långsiktiga nära relationer med veterinärer och veterinärkliniker i ditt distrikt. Du kommer besöka veterinärkliniker, delta kurser, kongresser och event för att utbilda veterinärer och djursjukskötare i hur de kan ge bästa möjliga vård med hjälp av Zoetis läkemedel och diagnostikutrustning. Du är en ansvarstagande individ och får friheten att självständigt planera och utföra det dagliga arbetet i ditt distrikt. Med dig har du ett team av kollegor som hjälper dig att hålla dig ständigt uppdaterad och utbildad i vetenskapen bakom produkterna.

Vi erbjuder:

  • Arbete med hemmet som bas och frihet att planera din egen tid
  • Konkurrenskraftigt lönepaket, innehållandes tjänstebil, telefon, internet och tjänstepension
  • Kontinuerlig fortbildning
  • En positiv och dynamisk arbetsmiljö med stort fokus på de anställdas välmående och utveckling.

Du kommer rapportera till Sales Manager, och vara en del av det nordiska fältbaserade teamet tillsammans med kollegor i Sverige, Danmark, Norge och Finland. Vi träffas regelbundet för att hjälpa varandra framåt och bygga teamet starkare. En positiv arbetsmiljö är högt prioriterad hos oss.

Låter det intressant?
Vi ser fram emot att få ditt CV och personliga brev skickat till jobnordics@zoetis.com. Har du frågor är du välkommen att kontakta General Manager, Thomas Hilligsøe.

Rekryteringsprocessen kan innefatta flera intervjuer och tester.

Tillträde hösten 2020, men för rätt kandidat kan vi vänta något längre.

Zoetis Inc discovers, develops, manufactures and commercializes medicines, vaccines and diagnostic products, which are complemented by biodevices, genetic tests and systems for precision livestock farming. Zoetis serves veterinarians, livestock producers and people who raise and care for farm and companion animals in more than 100 countries. With more than 65 years of experience and an annual revenue of 6,3 billion $, 10.600 colleagues around the world and 300 product lines, we are the world’s largest animal health company. Find more information at www.zoetis.com

Arbetsgivare

Zoetis Denmark ApS

Hemsida: www.zoetis.com

För mer information kontakta

Namn: Thomas Hilligsøe
Epost: thomas.hilligsoe@zoetis.com
Telefon: +45 25171390
  Share: