Djursjukhusgruppen förvärvar Djursjukhuset i Hässleholm

Djursjukhuset i Hässleholm har funnits sedan 1988 och tar emot omkring 15 000 patienter per år. Under det senaste året har omfattande till- och ombyggnationer utförts.

– Jag är glad över att det finns en aktör som så tydligt tagit ställning för kvalitet, långsiktighet och öppenhet i branschen. Jag tror att samarbetet med Djursjukhusgruppen blir givande för mig och min personal. Efter en längre utvärderingsprocess där den strategiska inriktningen spelat en avgörande roll känner jag mig trygg i mitt beslut och entusiastisk över den spännande framtid vi nu går till mötes, säger Rolf Carlberg, grundare av Djursjukhuset i Hässleholm.

– Rolf Carlberg har under större delen av sitt yrkesverksamma liv varit en väldigt omtyckt och aktiv person i branschen med ett brett kontaktnät. Vi är övertygade om att Rolf har en viktig funktion att fylla och den långsiktighet vi kräver av våra familjemedlemmar” säger Peter Dahlberg, vd och koncernchef Djursjukhusgruppen.

Rolf Carlberg kommer att fortsätta driva och utveckla Djursjukhuset i Hässleholm samtidigt som han blir en viktig del av Djursjukhusgruppens satsning om att utveckla Nordisk högkvalitativ djursjukvård.

Källa: Djursjukhusgruppen