Life Assays söker kapital för veterinärdiagnostik

NGM-noterade forskningsföretaget Life Assays tillhandahåller system för veterinärdiagnostik. Nu går bolaget ut med en nyemission.

Life Assays har som mål att bli en av de ledande aktörerna inom veterinärmedicin och patientnära analyser. Bolaget säljer bland annat engångstester och utrustning för patientnära diagnostik inom både veterinär- och humanvård.

– Vårt system för veterinärdiagnostik har en naturlig plats på marknaden, säger Anders Ingvarsson, vd för Life Assay.

I dag har man två produktserier inom diagnostik – en för analys av CRP i hund, och en för analys av Haptoglobin i häst.

Under 2012 har bolaget expanderat och byggt upp sälj- och distributionskanaler i Europa. Men för att möta behoven på en växande marknad söker man nu alltså kapital i en nyemission. Sista teckningsdag är den 10 april.

Life Assays har som mål att bli en av de ledande aktörerna inom veterinärmedicin och patientnära analyser. Bolaget säljer bland annat engångstester och utrustning för patientnära diagnostik inom både veterinär- och humanvård.

– Vårt system för veterinärdiagnostik har en naturlig plats på marknaden, säger Anders Ingvarsson, vd för Life Assay.

I dag har man två produktserier inom diagnostik – en för analys av CRP i hund, och en för analys av Haptoglobin i häst.

Under 2012 har bolaget expanderat och byggt upp sälj- och distributionskanaler i Europa. Men för att möta behoven på en växande marknad söker man nu alltså kapital i en nyemission. Sista teckningsdag är den 10 april.