Anna Tidholm är Årets Veterinär

Anna Tidholm, Djursjukhuset Albano, har utsetts till Årets Veterinär 2013. Ett stort engagemang för att fortbilda sig själv och utbilda andra veterinärer har gjort henne till en internationell storhet inom specialiteten kardiologi.

Nyfikenhet och ett brinnande intresse för veterinärmedicin är vad som driver Anna Tidholm. Hennes insatser inom bilddiagnostik inom kardiologin har rönt stort intresse även utomlands. Därför är hon en värdig vinnare av utmärkelsen Årets Veterinär 2013.

I nästa nummer av VeterinärMagazinet kan du läsa en intervju med Anna Tidholm, där hon bland annat berättar om sin forskning. Tidningen utkommer den 23 maj.

I år är det tredje året som VeterinärMagazinet utser Årets Veterinär. År 2011 gick utmärkelsen till Camilla Ifwarson, chefsveterinär på kirurgen på Läckeby Djursjukhus i Kalmar och 2012 utsågs Ove Wattle, SLU, för sina insatser inom odontologi för hästar.