Måns Röken går till Evidensia i Norrköping

Måns Röken går till Evidensia i Norrköping

Måns Röken går från AniCura Djurdoktorn i Linköping till Evidensia Djurkliniken Norrköping. Han börjar som klinikveterinär för att sedan överta rollen som chefveterinär till våren.

Måns Röken kommer närmast från Anicura Djurdoktorn i Linköping där han arbetat i fem år. Det senaste året har han även varit på Anicura Djursjukhuset i Jönköping.

– Vi är glada att få en person som ser till den veterinärmedicinska helheten och utvecklingen. Det ska bli jättekul, säger Beata Koch-Emmery, djurklinikchef på Evidensia Djurkliniken Norrköping.

– Jag är mycket intresserad av att förädla servicetänket inom veterinärbranschen och ser verkligen fram emot att få jobba med de frågorna tillsammans med teamet på Evidensia Djurkliniken Norrköping, säger Måns Röken.

Måns Röken är född och uppvuxen i Norrköping och tog sin veterinärexamen 2001. Han är specialist i hundens och kattens sjukdomar och har bred erfarenhet efter många års arbete på olika djursjukhus. Hans fokus de senaste åren har legat på bilddiagnostik.

Källa: Evidensia Foto: Leif Hallberg