Nina Kjellerstedt går från AniCura till Evidensia

Nina Kjellerstedt går från AniCura till Evidensia

 

Nu är det klart att Catarina Kjellerstedt blir ny regionchef på Evidensia Djursjukvård. Första arbetsdagen blir måndag den 3 november.

Catarina Kjellerstedt, för många känd som Nina, får rollen som chef för region Stockholm på smådjurssidan, där hennes uppgift bland annat blir att utveckla samverkan och stödja den veterinärmedicinska utvecklingen i regionen. Hon kommer närmast från en tjänst som chefveterinär på Anicura Regiondjursjukhuset Stockholm.

– Tänk att få kombinera arbetet som kliniker och samtidigt vara med att stötta Evidensias fina enheter i Stockholmsregionen. All kompetens och alla resurser ska vi ta vara på och genom att samordna och samarbeta både inom regionen och med de andra regionerna har vi de bästa förutsättningarna till bra djursjukvård och glada medarbetare, säger Nina Kjellerstedt.

– Nina Kjellerstedt är en erfaren och respekterad veterinär som även har erfarenhet av att vara egenföretagare. Det gör henne klockren för rollen. Nina Kjellerstedt är ett starkt kort och en drömrekrytering, säger Mia Rådberg, Sverigechef för Evidensia smådjur.

Region Stockholm består av Evidensias djurkliniker i Sandviken, Gävle, Arninge, Åkersberga, Roslagstull, Farsta och Nyköping samt Södra Djursjukhuset och Djursjukhuset Västerort.

Totalt består Evidensia av åtta smådjursregioner: Norr, Stockholm, Mälardalen, Närke/Värmland, Öst, Väst, Syd, Malmö.