På nytt jobb: Evidensia Göteborg hämtar chef från humanvården

Annelie Grundius är ny djursjukhuschef på Evidensia Djursjukhuset Göteborg med cirka 30 anställda.

Hon är utbildad idrottslärare och leg sjukgymnast, och har sedan år 2000 arbetat som chef och ledare på Feelgood företagshälsovård) och Carema Primärvård, varit vd för Capio Lundby Sjukhus i fem år och lämnar nu en tjänst som områdeschef på Region Halland. Jag är uppväxt med djur och höll i många år på med avel av Connemara ponnyer och med tävlingshoppning, berättar hon. Hundar och katter har alltid funnits i familjen, som består av man och fyra barn mellan 22 och 27 år.

– Nu ser jag fram emot att jobba på Evidensia, där jag hoppas att mina tidigare erfarenheter kan komma till nytta och där jag får jobba för djurens bästa.

Annelie börjar sitt nya jobb i september.