Rafal Wojciechowski nominerad till årets veterinär

Rafal Wojciechowski nominerad till årets veterinär

Rafal Wojciechowski arbetar på AniCura Djursjukhuset i Hässleholm. Han tog sin veterinärexamen vid universitet i Warmia och Mazury i Olsztyn, Polen 2008, och inledde sin karriär med att arbeta med smådjur.

Efter ett par år i Polen flyttade han till Storbritannien 2014 för att arbeta på The Park Veterinary Hospital, Emergency Service, där han uteslutande arbetade med intensivvård med akut och svårt sjuka patienter. Under 2017 blev Rafal Wojciechowski erbjuden anställning på AniCura Djursjukhuset i Hässleholm där han uppges ha varit en drivande del i utvecklingen av den nya bilddiagnostikavdelningen med tillhörande CT.

Enligt nomineringen är Rafal Wojciechowski en mycket uppskattad veterinär kollega, som ställer upp i vått och torrt.

”Man kan alltid lita på hans noggranna och oklanderliga arbete, och han brinner verkligen för bilddiagnostik. Med sin starka empati för både kollegor, djur och djurägare har han snabbt blivit en av de stora stöttepelarna i vår verksamhet”, heter det i motiveringen till nomineringen.