Kvalfyllt juryarbete inför Årets Veterinär

Kvalfyllt juryarbete inför Årets Veterinär

Årets juryarbete inför Årets Veterinär inleddes på onsdagen. På bilden syns ledamöterna Marie Jury, chef för Väsby Djursjukhus, Ingrid Kindahl, chefredaktör för VeterinärMagazinet, samt Torkel Ekman vice ordförande i Veterinärmedicinska Rådet.

-Vi skulle utse tre finalister, men urvalet var så svårt att vi inte klarade det. Det blev fyra finalister, två kvinnor och två män, säger Ingrid Kindahl.

Både Marie Jury och Torkel Ekman instämmer i att årets nominerade har hållit extra hög klass, vilket gjorde juryarbetet ovanligt kvalfyllt.

Finalisterna och den slutliga vinnaren kommer att presenteras vid SVF:s kongressmiddag den 28 september. Glöm inte anmäla dig nu! Om du bokar senast i dag, den 14 augusti, får du reducerat pris på hela kongresspaketet.

Foto: Mikaela Wollin