AniCura delar med sig av rehab-kunskap

AniCura delar med sig av rehab-kunskap

Det finns ett ökande intresse för rehab bland hundägare. Det tog AniCura fasta på under Stockholms Hundmässa i Stockholm i december. Montern bemannades av leg fysioterapeuter och leg sjukgymnaster.

Idén att bemanna montern med fysioterapeuter/sjukgymnaster från AniCuras rehabavdelningar föll de besökande hundägarna väl i smaken. Allt fler inser vikten av att förebygga skador för att hunden ska hålla sig frisk länge. Personalen kom från djursjukhusen Albano, Bagarmossen, Animalen i Södertälje samt AniCura Falu Djursjukhus. De mötte djurägare och deras hundar, de svarade på djurägarnas många frågor och delade med sig av konkret kunskap i grundläggande massage.

–Den feed back vi fick från besökarna var mycket positiv. De tyckte konceptet var nytt och fräscht, och att det ligger i tiden, berättar Ewa Jonsson på AniCura i Falun.