Katrien Govaert nominerad till Årets Veterinär

Katrien Govaert nominerad till Årets Veterinär

Katrien Govaert på AniCura Djursjukhuset i Jönköping har blivit nominerad till Årets Veterinär 2020.

Motiveringen lyder:

Trots sin ungdom är Katrien Govaert sedan länge en etablerad veterinär. Hon har arbetat som veterinär i åtta år, varav de senaste fem på AniCura Djursjukhuset i Jönköping. Här är hon ansvarig veterinär för akutmottagningen, men arbetar också ofta på vårdavdelningen eller operationsavdelningen. Katriens främsta egenskaper är hennes stora hjärta, som i kombination med ett belgisk skarpsinne gör henne unik. Hon har inte bara ett brett kunskapsregister, hon är också empatisk, kommunikativ, noggrann, orädd och har alltid nära till ett förlösande skratt. Hon drivs av utveckla sig själv och sin omgivning. Katrien Govaert är mycket uppskattad av både kollegor och djurägare och förtjänar att vinna utmärkelsen Årets Veterinär 2020.