Åsa Strömberg( fd Bergholtz) nominerad till Årets Veterinär

Åsa Strömberg( fd Bergholtz) nominerad till Årets Veterinär

Chefsveterinär Åsa Strömberg (tidigare Bergholtz), Evidensia Smådjurskliniken Jönköping, har blivit nominerad till Årets Veterinär.

Motiveringen lyder:

” Anledning till att Åsa bör bli Årets Veterinär kan sammanfattas i tre punkter: engagemang, omtanke och utveckling.

Genom sitt engagemang för djurens välmående och munhälsa har hon sedan hon började på Smådjurskliniken i Jönköping varit drivande i att utveckla vår tandverksamhet till att bli en av de ledande i Sverige. Motsvarande resa har hon påbörjat genom att sprida sin kunskap även på Evidensia i Göteborg där hon arbetar 20% av sin tid.

Denna framgång har främst kunnat nås tack vare Åsas otroliga förmåga att få med sig medarbetare från alla yrkesroller och sin omtanke om alla i sin omgivning. Hon tar sig alltid tid och är tillgänglig för att hjälpa såväl yngre kollegor med handledning som mer rutinerade kollegor när de kommer med komplicerade och komplexa frågeställningar.

Åsa nöjer sig dock inte med att ”bara” utveckla verksamheten och sina medarbetare. Hon ser alltid möjligheterna att bredda även sin egen kompetens, både inom områden hon redan är erkänt duktig på och områden där hon själv ser nya möjligheter.

Åsa är en stor stöttepelare för hela kliniken i Jönköping och en tillgång för hela verksamheten både vad gäller kvalitetssäkring och den strategiska utvecklingen av verksamheten. Hon är den person som varje verksamhet drömmer om att ha i sitt team!”

PS. Åsa är mitt i ett namnbyte, vilket gör att hon fortfarande i många sammanhang är mer känd som Bergholtz. Dock är det Strömberg som gäller framöver.