Awake djursjukhus öppnar ny lokal i Stockholm

Awake djursjukhus öppnar ny lokal i Stockholm
Awake djursjukhus, som redan har en lokal på Hornsgatan mitt i Stockholm, expanderar verksamheten och öppnar ytterligare en lokal i närheten.
De nya lokalerna sträcker sig över 600 kvadratmeter och innehåller faciliteter för både utbildning och klinisk verksamhet. Adressen är Hornsgatan 146, det vill säga alldeles i närheten av den befintliga lokalen som ligger på Hornsgatan 150. Officiell öppning sker den 5:e augusti.
Awake är ett personalägt djursjukhus som sedan starten 2021 har satsat på akutdjursjukvård för smådjur genom att hålla öppet dygnet runt, alla dagar. Initiativtagaren Rebecca Berg utsågs av VeterinärMagazinet till Årets Veterinär 2021 och i maj 2023 belönades djursjukhuset med priset Årets Arbetsplats på Vetadagarna.
Bilden föreställer Rebecca Berg. Foto: Stefan Tell