Alexandra von Knorring nominerad till Årets Veterinär

Alexandra von Knorring nominerad till Årets Veterinär

Alexandra von Knorring arbetar som veterinär med specialistkompetens på Evidensia Djursjukhuset Göteborg. Alexandra brinner mycket för katter och driver på arbetet med att bli en kattvänlig klinik. Hon föreläser även om detta för alla Evidensias kliniker i Göteborg.

Nomineringen lyder:
Vi vill nominera Alexandra von Knorring för hennes otroliga engagemang för patienterna och fallen som är lite svårutredda. Alexandra kommer ofta in en bra stund innan hon påbörjar sitt arbetspass för att läsa på om sina kommande patienter och ofta ser man henne söka i böcker eller i våra medicinska policys för att ge djuret bästa möjliga behandling.

Allt som oftast hör hon sig för hur det gått med patienter som hon lämnat över efter t ex ett helg- eller nattpass. Hon värnar om sina kollegor och underlättar för dem när hon kan, bland annat genom att dela med sig av sin kunskap och erfarenhet. För Alexandra är patienternas välmående i fokus och det märks inte minst i att hon driver arbetet till att få oss att bli en så bra Fear Free och Cat Friendly klinik som möjligt.

Allt detta gör Alexandra till en värdig Årets veterinär! Vi är stolta att hon väljer att jobba på Göteborgs Djursjukhus Evidensia.