Erika Brandeker nominerad till Årets Veterinär

Erika Brandeker nominerad till Årets Veterinär

Erika Brandeker arbetar på Anicura Djursjukhuset Bagarmossen och har specialistkompetens i hundens och kattens sjukdomar och i internmedicin hos hund och katt.

Nomineringen lyder:
Erika Brandeker är självklart årets veterinär! Erika har specialistkompetens i hundens och kattens sjukdomar och i internmedicin hos hund och katt. Att Erika är oerhört påläst och kompetent inom sitt ämnesområde är vida känt. Hon är nämligen en formidabel kunskapsdelare för både sköterskor och veterinärer och hon är en av djursjukhusets stöttepelare; trygg, påläst och seriös. Hon handleder specialistaspiranter och helt nyutexaminerade kollegor på AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen och håller föreläsningar för hela personalgruppen. Hennes remittentföresläsningar blir snabbt fullbokade vilket tyder på att hennes ämnesområde både är efterfrågat och att Erika kan förmedla sina kunskaper på ett uppskattat sätt. Erika lägger dessutom en del av sin fritid på att stötta ESK smådjur. Förutom att fortbilda sig inom sitt ämnesområde internmedicin leder Erika hygienarbetet på Bagarmossen. Området utvecklas under hennes ledning på ett strukturerat sätt samt genom att hitta lustfyllda utmanande aktiviteter för personalen.

För oss som jobbar med Erika är det oerhört tryggt att ha en så pålitlig och påläst kollega vid sin sida. Och de djurägare som har förmånen att träffa henne kan vara säkra på att deras djur får bästa möjliga vård.