Fredrik Ones nominerad till Årets Veterinär

Fredrik Ones nominerad till Årets Veterinär

Fredrik Ones arbetar som akutveterinär på Awake Djursjukhus. Han gjorde sin veterinärutbildning på Norges Veterinærhøgskole i Oslo och var klar 2010. 2014 blev Fredrik godkänd steg-1- specialist i hundens och kattens sjukdomar.

Nomineringen lyder:
Med stolthet nominerar vi Fredrik Ones till årets veterinärpris, en mästare inom sitt fält som personifierar alla kriterier för denna prestigefyllda utmärkelse på ett ofattbart sätt.

Fredrik belyser den vitala roll som veterinärer spelar i vårt samhälle. Genom sin roll som akutveterinär och medskapare av AWAKE Djursjukhus har han inte bara räddat liv när nätterna är som mörkast, utan har även kastat strålkastarljus på veterinärernas avgörande insatser för att försvara djurens hälsa och välbefinnande. När andra stänger levlar Fredrik upp.

Men Fredrik är inte bara en veterinär; han är en nydanare, en pionjär inom ny teknik och banbrytande medicinska områden. Med AWAKE Djursjukhus har han stakat ut vägen för högkvalitativ vård och akutbehandling som inte bara räddar liv, utan även öppnar dörren till nya horisonter inom veterinärmedicin.

Det slutar inte där. Fredrik är även en etisk vägvisare inom sitt yrke, en person som sätter etik högst i sin interaktion med kolleger, samarbetspartners och hela samhället, inklusive djurägare. Hans medkänsla och respekt för både djur och människor är en förebild för oss alla.

Så låt oss inte bara hylla Fredrik Ones som en mångsidig veterinär utan som en verklig mästare inom sitt område, en visionär som är en kärnkomponent i vårt samhälles välmående. Det är dags att ge honom den uppmärksamhet han förtjänar som årets veterinär.

Foto: Awake