Veterinär till Blå Stjärnan i Borås


Vi behöver bli fler – Veterinär tillsvidareanställning sökes Stiftelsen Blå Stjärnans Djursjukhus i Borås.

Stiftelsen Blå Stjärnans Djursjukhus i Borås startade 1954. Årligen utreder och behandlar vi ca 16 000 patienter. Vi är 50 anställda som ser till att djursjukhuset har en hög kvalité och servicegrad alla årets dagar.

Vi är ett jouröppet remissdjursjukhus med kompetenser inom kirurgi, ortopedi, rehab, internmedicin, bilddiagnostik, tandvård, akutvård och ett väl utvecklat laboratorium med två heltidsanställda BMA. Vi har flera specialiserade team inom olika vårdområden. Vi tar emot alla typer av fall, bokade som akuta patienter.

Vi erbjuder en välplanerad introduktion, normalt två veckor lång där vi tillsammans kan forma din start hos oss. Till ditt stöd finns det kunniga kollegor med stort engagemang som gärna delar med sig av sina erfarenheter och kunskap. Vi uppmuntrar alla medarbetare till utveckling inom sitt intresseområde både genom interna och externa utbildningsinsatser.

Vi kan också erbjuda handledare till dig som vill börja, eller fortsätta Steg 1 utbildning hos oss.

Vi månar om att arbetsdagen skall innehålla glädje, utmaningar och stimulera goda vanor och kloka beslut. Vi som arbetar på djursjukhuset har målet att göra vårt bästa för djur och djurägare för att ge bästa möjliga vård och service.

För att trivas i din roll hos, tror vi att du är noggrann, ansvarstagande, vänlig och serviceinriktad såväl mot djurägare som dina arbetskamrater.
Som jourtjänstgörande veterinärer (ej natt) ingår du i vårt arbetstidsförkortningsavtal (ATK), veckoarbetstiden är sänkt till 35,23 timmar helgfri vecka (arbetstiden per arbetspass är 7 timmar).

  • Tjänsten är en tillsvidareanställning.
  • Tjänstgöringsgrad 80-100 procent.
  • Tillträde enligt överenskommelse.

Vi följer gällande kollektivavtal.
Sista ansökningsdag 2022-02-28.

Vi kommer att ha anställningsintervjuer löpande och tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

Ansökan inklusive personligt brev och CV skickas till pereric.hedelin@blastjarnan-boras.com

Har du frågor om tjänsterna eller om vårt djursjukhus är du varmt välkommen att kontakta:
Chefsveterinär Karin Nyman karin.nyman@blastjarnan-boras.com

Arbetsgivare

Stiftelsen Svenska Blå Stjärnans Djursjukhus i Borås

  Share: