Djurklinikerna.se går in i Evidensia

Evidensia Djursjukvård utökar sin närvaro i västra Sverige genom att gå samman med Djurklinikerna.se i Väster. I och med samgåendet med har Evidensia Djursjukvård nu sju djursjukhus, 19 kliniker och finns representerade på mer än 20 orter i Sverige.

Djurklinikerna.se i Väster består av Djurkliniken i Kållered, CHK City Hund och Katt klinik, Frölunda Djurklinik, Djurkliniken i Norra Halland, Djurkliniken i Åsa. I dag tar Djurklinikerna,se emot drygt 25 000 besök per år.

Evidensia grundades tidigare i år med målsättningen att skapa en ledande kvalitetsorienterad djursjukvårdsgrupp med nationellt erbjudande. Nu förstärker Evidensia Djursjukvård sin ställning ytterligare genom att gå samman med Djurklinikerna.se..

– Vi ser mycket fram emot att bli en del av Evidensia, säger Ing-Marie Röstlund, verkställande direktör Djurklinikerna i ett pressmeddelande.

– Utvecklingen av Norra Hallands Djurklinik i Kungsbacka kommer snabbt att kunna leda till ett fullt utvecklat djursjukhus. Alla våra kliniker kommer att kunna dra nytta av den kunskap och utveckling inom djursjukvården som sker på de ledande regiondjursjukhusen i Sverige. Samtidigt kommer vi att kunna behålla våra kliniker som personliga och nära våra djur och djurägare.

Totalt omsätter Evidensia cirka 530 miljoner kronor och behandlar varje år över 225 000 hundar, katter och hästar.